Sesongstart Roma Club Norvegia: Melding til nye og gamle medlemmer!

Det sies at man lærer så lenge man lever, og det er også vårt inntrykk rundt driften av Roma Club Norvegia. Supporterklubben ble startet i hui og hast høsten 2010, og frem til nyttår tikket det inn et godt antall innmeldinger. De av dere som ble medlem i oktober, november og desember skal i utgangspunktet fornye medlemskapet henholdsvis oktober, november og desember, mens det tilsvarende også i utgangspunktet gjelder for dere som ble medlem i mars. Dette ønsker vi imidlertid å gjøre en endring på, forhåpentligvis med velsignelse fra vår kjære medlemsmasse!

Vi ønsker å legge om fra et årsbasert medlemskap til et sesongbasert medlemsskap. Altså at man ikke lenger kan være medlem fra mars til mars, men i stedet er medlem for f.eks sesongen 2011/2012. Det er flere årsaker til dette, og fremfor alt er det rett og slett mer logisk. Roma spiller fra august til juni, og det er i denne perioden det er mest naturlig at man har et medlemskap i supporterklubben.

Det er også en rekke praktiske hensyn bak dette ønsket, og et av dem er av en økonomisk karakter. Vi opererer med en visjon om at man skal betale minst mulig for medlemskap, og få mest mulig igjen. Vi har derfor en svært beskjeden dekning på den enkelte medlem, og følgelig en begrenset økonomisk fleksibilitet i driften. Ved å få inn alle medlemskontingentene på ett bestemt tidspunkt på samme tid av året, får vi derfor større oversikt over hvordan vi på best mulig måte kan utnytte ressursene og ha større økonomiske muskler til å gjennomføre ting.

Et siste moment er at det på et eller annet tidspunkt nødvendigvis vil oppstå en form for manglende symmetri i medlemspakker. Problemstillingen ‘hvem ble medlem når?’ vil kunne bli belastende i det lange løp, og vi tror ikke dette er noe som gagner verken medlemmer eller oss som drifter klubben.

De Rossi, Totti og Mexes med RCN-flagget. Sistnevnte har meldt overgang til Milan, men heldigvis har vi dette som et godt minne!

Forslaget vårt er derfor at alle som er medlem nå fornyer sitt medlemskap slik at dette gjelder for sesongen 2011/2012. Dere som ikke er medlem ennå, kommer følgelig også inn på et ideelt tidspunkt dersom dere melder dere inn nå. Grunnen til at vi trår litt varsomt i denne forbindelse er at mange vil oppleve å måtte fornye medlemskapet etter å ha vært medlem i mindre enn ett år. I denne forbindelse ønsker vi å poengtere at majoriteten av medlemskontingenten går til produksjon av supporterklubbens suvenirer, og at en langt mindre andel går til våre faste kostnader, herunder klubbens avgift opp mot AIRC og omkostninger ved drift av internettsiden. Det er med andre ord lite den enkelte ‘taper’ på å ‘miste’ disse få månedene.

Vi skal imidlertid likevel forsøke å være fleksible på avregninger dersom enkelte har innvendinger mot ordningen. Dette vil særlig gjelde dere som ble medlem rett før sommeren.

BLI MEDLEM AV ROMA CLUB NORVEGIA – 175 KR

Årets medlemspakke til 175 kr vil bestå av følgende:

  • Skjerf Roma Club Norvegia – Vårt første offisielle skjerf produseres for denne anledningen. Skjerfet vil bli grått og ha vår logo og påskriften ‘Roma Club Norvegia’ i herlig giallorossa.
  • Nøkkelring Roma Club Norvegia – Det vil bli produsert en egen nøkkelring for supporterklubben i solid PVC. Rett og slett fordi det av og til er greit å vise hvilken klubb man hører til, også i det daglige!
  • Rett til å søke om billetter på Olimpico – Som i fjor tilbyr vi våre medlemmer å kjøpe kampbilletter gjennom Roma Club Norvegia. Billig og enkel løsning som mange allerede har benyttet seg av.
  • Medlemsskriv – I pakken som vi sender ut med skjerf og nøkkelring vil det også være et medlemsskriv. I dette skrivet kommer det et par eksklusive intervjuer, samt nyttig informasjon når man skal på fotballtur til Roma!
  • Medlemskort – Nye medlemmer av Roma Club Norvegia vil motta et medlemskort.
  • Hilsen fra Canal+ – Roma Club Norvegia har fra og med sesongen 2011/2012 inngått et samarbeid med Canal+, som har eksklusive rettigheter til Serie A i Norge. Samarbeidet vil styrkes i kommende tid og medlemspakken vil inneholde en ting eller to fra Canal+.

Husk også at vi samarbeider med fotballbladet Josimar! Årsabonnement med 10 utgaver sendt rett i postkassen koster 599 kr i året og kan tegnes her. Du kan da velge å sponse Roma Club Norvegia med 10% av årsprisen!

VIKTIG INFO:

Vi vil i løpet av torsdag 8.september og fredag 9.september sende ut mail til alle dere som er medlem i Roma Club Norvegia fra før, og dere som har meldt interesse for å bli medlem. Dersom du ønsker å bli medlem, og ikke har meldt deg inn allerede – gå hit og registrer deg, så tar vi kontakt med deg. Ved eventuelle spørsmål eller kommentarer vedrørende Roma Club Norvegia, overnevnte overgang til sesongbasert medlemsskap eller annet – vennligst kontakt oss på rcn@asroma.no

FORZA ROMA!