Gruppetur 2012 – Roma Club Norvegia

I april 2011 gjennomførte Roma Club Norvegia sin første offisielle gruppetur noensinne. På programet stod blant annet besøk på Trigoria, samt kamp på Olimpico mot Palermo. Selv om det tilsynelatende hviler en forbannelse over norske Roma-supporteres kollektive ferder til den italienske hovedstaden når det kommer til å vinne, var samtlige tur-deltagere fornøyd med turen. Høydepunktet var å overvære treningen med John Arne Riise og co. på Trigoria, samt den halvannen time lange intervjurunden med sunnmøringen etterpå. Nå starter planleggingen av en ny tur. Det er med andre ord enda flere gode grunner til å melde seg inn i Roma Club Norvegia denne høsten!

Dessverre har vi ingen John Arne Riise eller Jan Kvalheim lenger til å hjelpe oss. Vi må imidlertid bare være takknemlige for den muligheten disse personene gav oss i forbindelse med forrige tur. Imidlertid jobbes det på spreng for å skru sammen et opplegg vi i styret tror dere medlemmer kommer til å like. Nærmere info om opplegget kommer ikke før på nyåret, men foreløpig kan dere merke dere følgende:

– Når er turen? Fredag 2. til mandag 5. mars, 2012.

– Kamp? Roma vs. lazio på Olimpico lørdag 3. eller søndag 4. mars.

Foreløpig råder vi dere til å holde av denne helgen slik at dere senere har mulighet til å bestille reise og opphold. Roma Club Norvegia garanterer som sist ikke for at kampen gjennomføres på disse datoene, men vi vil være nøye med holde dere oppdatert om dette. Det er svært sjelden at en kamp flyttes ut av den oppsatte helgen.

På den praktiske siden planlegger vi å gjennomføre turen på tilsvarende måte som i år. Det vil si at hver og en bestiller reise og opphold etter eget ønske, mens vi sørger for et felles opplegg hele helgen. Vi vil forsøke å få til en god deal på overnatting, slik at flest mulig kan bo i nærheten av hverandre.

Vi håper dette slukker den midlertidige tørsten folk har etter å dra på nok en Roma Club Norvegia-tur. Årsaken til at det ikke blir noen tur denne høsten er praktiske problemer ved planlegging, samt gjennomføring av selve turen. Vi tror at en tur i sesongen som utgangspunkt vil være den beste løsningen.

Så, da sees vi i Roma i mars. I mellomtiden kan dere komme med ønsker for turen på forumet!