Forhåndsomtale Parma – Roma

Roma skuffet stort mot Siena da lagene delte poengene. Roma tok ledelsen halvveis ut i første omgang, men Siena kom tilbake like før slutt etter at de hadde produsert flere store sjanser i andre omgang. Dermed er Roma fremdeles på jakt etter sin første seier og man må spille mye bedre enn mot Siena hvis det skal være noe håp om å ta med seg alle poengene hjem til hovedstaden. Parma har åpnet med 1 seier og 2 tap.

Hjemmelaget har Brandao, Pelle og Valiani ute med skade, men eller har de et skadefritt mannskap. Viktige Giovinco er tilbake fra karantene etter at han måtte stå over siste kamp mot Fiorentina. Giovinco har scoret alle Parmas mål (3) til nå og det virker ganske så klart at Parma er avhengige av han for å gjøre det bra denne sesongen. Roma på sin side har Stekelenburg, Cicinho, Juan, Gago, Lamela og Greco på skadelisten og de blir ikke med når Roma gjester Ennio Tardini. Roma bør likevel kunne mønstre et godt lag mot Parma, men det spørs om det ikke blir noen endringer fra det triste og planløse mannskapet som spilte mot Siena på torsdag.

Parmas tropp er ikke tilgjengelig, men ser sånn ca ut som dette: Mirante, Pavarini, Gallinetta, Feltscher, Gobbi, Lucarelli, Paletta, Rubin, Santacroce, Zaccardo, Blasi, Galloppa, Jadid, Modesto, Morrone, Musacci, Nwankwo, Pereira, Ze Eduardo, Biabiany, Giovinco, Crespo, Floccari.

Romas tropp: Curci, Lobont, Pigiacelli, Burdisso, Cassetti, Heinze, Kjær, Rosi, Jose Angel, De Rossi, Perrotta, Pjanic, Simplicio, Taddei, Borini, Borriello, Osvaldo, Totti og Bojan.

Forventede lagoppstillinger:

Parma (4-4-2): Mirante; Zaccardo, Paletta, Lucarelli, Gobbi; Biabiany, Blasi, Galloppa, Modesto; Giovinco, Crespo.

Roma: (4-3-3): Lobont; Rosi, Kjær, Burdisso, Jose Angel; Pizarro, De Rossi, Pjanic; Borriello, Totti, Bojan.

Bojan ser ut til å endelig få starte igjen til tross for en skuffende sesonginnledning. Samtidig ser Rosi ut til å få sjansen istedenfor Cassetti på høyrebacken. Ellers spår italienske medier få endringer fra laget som møtte Siena på torsdag kveld. Roma har forøvrig et godt tak på Parma, og vi må tilbake til Mai 2005 sist gang Parma slo Roma. Roma har 13 seiere på de siste 17 møtene mot Parma.

Kampstart er 20.45 og kampen går direkte på Canal+ Sport 3 og Canal+ Sport Web-Tv.

Forza Roma!