Roma Club Norvegia: To heldige vinnere av Roma-drakt!

Vi har rundet 100 innbetalinger og i den anledning har vi nå trukket ut to heldige vinnere av en Roma-drakt med valgfritt trykk på ryggen! Trekningen ble gjort på de første 100 innbetalingene vi mottok, og de heldige vinnerne er….

# 117 – Erlend Gudmestad, Kristiansund (medlem for andre år)

# 166 – Jens Kristian Borge, Halden (medlem for første år)

Vi gratulerer de heldige vinnerne, og oppfordrer dere til å sende mail til rcn@asroma.no med draktvalg (hjemme, borte, tredje), størrelse og hvilket trykk dere ønsker på drakten!

Som man kan se, er medlemsnummerne mye høyere enn 100. Dette skyldes at man beholder sitt medlemsnummer fra år til år, og at vi foreløpig ikke har mottatt innbetaling fra alle som var medlem i fjor. Medlemslisten vår består av 190 navn, og forhåpentligvis kan vi runde 200 aktive medlemmer av Roma Club Norvegia. Dersom du ikke har betalt og ønsker å være medlem, vennligst gjør dette så snart du kan! Når vi nærmer oss en mer fullstendig situasjon på innbetalingene, vil vi legge ut en medlemsliste. Medlemsartiklene er for øvrig i produksjon.

PS: Æresmedlem John Arne Riise var ironisk nok første navn opp av hatten, men vi valgte naturlig nok å la den gå videre til noen andre!