Nytt sør-amerikansk talent på vei inn?

Nicolas Lopez ryktes å kunne være på vei til Roma. Lopez, som er under kontrakt med Nacional Montevideo, fyller 18 år førstkommende lørdag, og skal være tilgjengelig for 1 million euro grunnet en klausul i kontrakten hans. Det er Gianluca DiMarzio (Sky Italia sin mercatoekspert) som melder at Sabatini har multitasket litt under røykingen sin, og lagt planer om å hente den unge uruguyaneren.

Nicolas Lopez, med kallenavnet El Conejo, minner om Daniel Fonseca i spillestilen og har en skarp venstrefot. For dem som ikke er flytende i spansk, kan vi informere om at kallenavnet betyr kanin, og er en referanse til tannstillingen til den unge angrepsspilleren. Med andre ord er det nok neppe et kallenavn unge Lopez har kommet med selv… Lopez kan spille både som spiss og som venstrekant, og scoret bl.a. i debuten sin for a-laget til Nacional i april i år. Fiorentina og Palermo skal også være interessert i spilleren, så det vil ikke være uten konkurranse at Sabatini prøver å lokke talentet til den italienske hovedstaden. Etter er rimelig vilt sommer-mercato tyder alt på at Sabatini fremdeles har ytterlige planer for «nye Roma».