Kampanjetilbud fra Canal+

I sommer lanserte vi et samarbeid med Canal+ som viser Serie A og Roma i Norge. I den forbindelse sa vi også at vi skulle komme tilbake til mer konkrete fordelsavtaler for medlemmene av Roma Club Norvegia.

Ved sesongstart lanserte Canal+ sitt månedsabonnement på nettjenesten CSPORTS, noe som er nytt for året. Hele nettplattformen er dessutten byttet ut slik at en nå benytter seg av Silverlight-teknologien som muliggjør at flere kamper kan streames og vises på tvers av landegrensene i Skandinavia. Ved lanseringen av månedsabonnementene kjører også Canal+ et åpningstilbud, som fremdeles gjelder. Tilbudet omfatter kanalene Canal+ Fotball, Sport 2, Sport 3, Sport Extra og Sport HD og koster kr. 269,- resten av året. Dette betyr i praksis at du får over to måneder med kampene fra Serie A, La Liga etc. for 269 kroner ut 2011.

Du går inn her og registrerer deg. Velg hvilken kamp / hvilket abonnement du vil kjøpe, og du vil få opp tilbudet ut året som en valgmulighet. Selv om tilbudet gjelder for alle, også de som ikke er medlem av Roma Club Norvegia, anbefaler vi alle våre medlemmer å benytte seg av dette meget gode åpningstilbudet foreløpig. Fom. 1 januar 2012 betaler du i utgangspunktet kr. 269,- per måned, men vi vil komme tilbake til nærmere medlemsfordeler rundt dette etter hvert.

ASRoma.no og Roma Club Norvegia ønsker å poengtere at tekniske spørsmål rundt tjenesten rettes til webtvtech@canalplus.no. Det er følgelig Canal+ som også er ansvarlig for gjennomføringen av tjenesten.

Sempre forza Roma!

Med vennlig hilsen
Styret Roma Club Norvegia