Delio Rossi om Derby della capitale

Den tidligere manager i Lazio, Delio Rossi, har i et intervju med Corriere dello Sport gitt sine synspunkter på søndagens derby mellom de to lagene som begge står med åtte poeng.

«Jeg er rimelig sikker på at dette ikke vil bli noen taktisk kamp hvor lagene føler på hverandre. De vil gå ut i 100 for å forsøke vinne kampen. Siden vi er så tidlig på sesongen og plassering på tabellen ikke har noe å si, så har ingen av lagene noe spesielt press på seg – bortsett fra egne fans om å slå motstanderen».

«Det vil bli en svært åpen kamp med høyt tempo, hvor begge lag vil forsøke overbevise sine egne supportere om at de er det sterkeste laget».

Både Lazio og Roma har vært svært aktive på overgangsmarkedet i sommer, selv om man kan se en klar forskjell i de to lagenes investeringer.

«Lazio har klart å beholde flere av sine mest sentrale spillere, samtidig som de har fått inn noen spillere av høyt kaliber etter Edy Reja sine ønsker. Roma på sin side har tenkt annerledes, og har kjøpt unge og lovende spillere, som for all del allerede holder et svært høyt internasjonalt nivå».

«Så ja, man kan si at Lazio per dags dato har det sterkeste laget, men at Roma i vesentlig større grad er et lag for fremtiden som ser svært spennende og lovende ut».

 
Kilde: Football-italia.com