– Nicolás Lopéz er i Roma!

En lengre overgangssaga er i ferd med å møte sin lykkelige slutt. Nicolás Lopéz befinner seg ifølge SkySport i Roma, og kommer til å undertegne en kontrakt med klubben i løpet av kort tid. Uruguayanske Lopéz fylte 18 år i oktober, og sammenlignes med landsmannen Daniel Fonseca. Han går under kallenavnet «El Conejo» på grunn av sin kaninlignende tannstilling og skal ha en skarp venstrefot. Angriperen skal altså være i Roma med sine foreldre, mens agentene i skrivende stund forhandler om overgangen

Sabatini har jaktet på Nicolás Lopéz i lang tid, og overgangen har blitt gjenstand for en del misnøye fra hans nåværende klubb Nacional. Klubben ble særlig oppgitt av at hans agent angivelig dro til Italia i august for å diskutere en overgang med italienske klubber. Nacional krevde opprinnelig 6 millioner dollar for spilleren, men Sky-journalist Gianluca DiMarzio melder nå at det har blitt enighet rundt en avtale på 1,5 millioner dollar pluss fremtidige bonuser ved videresalg. Sabatini ser dermed ut til å ha signert sitt neste sør-amerikanske navn, denne gang en ung uruguayaner.