Primavera med bra start på sesongen

Roma ungguttene hadde en kjempesesong ifjor og vant til slutt Scudettoen etter å ha slått Varese 3-2 i finalen. Primavera har fortsatt storspillet denne sesongen og har ennå ikke tapt.

Ungguttene leder oppskriftsmessig sin gruppe når 8 kamper er spilt. 6 seiere og 2 uavgjort har det blitt på de 8 første serierundene. Etter å ha åpnet serien med 2 uavgjort på de første 3 kampene, så har Roma etter det knust all motstand og har en målforskjell på 28-6. Blant annet har de knust Napoli 6-0 og Ascoli 7-2.

Kaptein Viviani, Caprari og nyankomne Junior Tallo (eks.Inter og Chievo) er blant de som har utmerket seg mest og sistnevnte er for øyeblikket toppscorer med sine 8 mål. I cupen er de også på god vei til å ta seg videre til kvartfinalene etter å ha slått Parma borte 2-1 i den første kampen av to. Returoppgjøret spilles i Roma om drøye to uker.

Tabellen etter 8 runder:

1. Roma 20p
2. Lazio 19p
3. Reggina 17p
4. Palermo 16p
5. Lecce 13p
6. Nocerina 11p
7. Catania 10p
8. Juve Stabia 10p
9. Ascoli 10p
10. Pescara 8p
11. Napoli 8p
12. Crotone 6p
13. Bari 5p
14. Gubbio 2p

Til helgen møter ungguttene Crotone borte, mens man i neste uke spiller derbyet mot Lazio.

Kilder: Legacalcio.it