Medlemspakkene fra RCN

Da har medlemmer av Roma Club Norvegia begynt å motta medlemspakkene. I tillegg til det som allerede er sendt ut, kan dere vente dere en e-post om ikke lenge med resten av innholdet.

Medlemspakkene som har blitt sendt ut inneholder skjerf og nøkkelring. Medlemsskriv, samt en csports-kode for en enkeltkamp vil bli sendt ut digitalt til RCN-medlemmene per e-post. Vi jobber med å få gjort dette innen utgangen av denne uken.

Medlemskort vil bli sendt ut til nye medlemmer, og ikke til tidligere medlemmer, som allerede har medlemskort. Grunnen til at vi ikke sendte ut medlemskort sammen med skjerf og nøkkelring er enkelt og greit fordi avsenderansvarlig ikke er i besittelse av disse enda, og vi ville ikke at medlemmene måtte vente ytterligere på skjerf og nøkkelring. Vi håper medlemspakkene faller i smak!

I tillegg til medlemsskriv og bonusen fra canal plus jobber vi stadig med nye idèer som vi håper å kunne annonnsere for RCN-medlemmer innen kort tid.