Pjanic: «Roma kan klare topp 3.»

Til tross for en meget ujevn start på sesongen, har Miralem Pjanic troen på at Roma kan kjempe til seg en CL-plassering i inneværende sesong. Romas nye midtbanespiller står med 5 målgivende sålangt i sesongen, deriblant til begge målene i seieren mot Novara. «Vi kommer oss», fortalte Pjanic til Gazzetta dello Sport. «Oppvisningene og resultatene bekrefter det. Det som gir meg enda mer sikkerhet er det å se en mer og mer solid gruppe og et godt miljø i garderoben», fortsetter den tidligere Lyon-spilleren.

«Vi jobber bra sammen, og det er en fin harmoni, samtidig som kvalitetsnivået er meget høyt. Jeg har troen på fremtiden. Dette er et viktig prosjekt, og laget har vunnet meg over, for ikke å snakke om byen. Hver dag blir jeg mer og mer overrasket over supporternes lidenskap. Jeg har aldri sett noe lignende», forteller Pjanic.

Pjanic hadde også noen lovord om Il Capitano, som har vært ute med skade i flere uker. «Totti er en eksepsjonell lærer. Det er utrolig å være på trening og spille med ham. Han er en leder, noe jeg visste, men også annerledes fra de andre. Hans fotball er glede», sier Pjanic. «Fra mitt synspunkt kan vi ende blant de øverste 3 lagene denne sesongen. I Italia regner vi Milan som favoritten til seriemesterskapet, men Roma er også med.»

 

«Det er en lang sesong, og vi vil ha en glimrende sesong. Pass også på Juventus og Napoli, som har imponert meg», avslutter Pjanic. Etter seieren mot Novara har Pjanic sitt Bosnia spilt 0-0 hjemme mot Portugal i den første playoff-kampen til EM 2012. Snart avgjøres det om Pjanic vil bli å se i neste sommers store mesterskap. Den lange sesongen Pjanic snakker om kan fort vise seg å bli enda lengre…