Burdisso ute med stygg kneskade

Nicolas Burdisso er ventet et langt avbrekk fra fotball etter en stygg kneskade i gårsdagens landskamp mot Colombia. Forsvarskjempen forsøkte å bryte et colombiansk angrep og kom inn i høy hastighet mot James Rodriguez. De to spillerne kolliderte og det gikk verst utover Burdisso som fikk en særdeles stygg trykk mot kneet.

AS Roma har i dag formiddag sluppet en pressemelding der det informeres om at Burdisso returnerer til Roma i løpet av fredagen. Klubben sier ingenting om omfanget av skaden, annet enn at det er snakk om en alvorlig skade på ligamenter i venstre kne. Trolig dreier det seg om et avrevet korsbånd, og eksperter peker i retning av et avbrekk på 6-8 måneder. Det er imidlertid uvisst om båndene er fullstendig avrevne. Dette vil ha innvirkning på hvor langt avbrekket blir for Romas beste midtstopper.

Det er ventet at Burdisso vil opereres på Villa Stuart i løpet av de kommende dagene. I mellomtiden er det bare å gjøre seg komfortabel med tanken på et Roma-forsvar uten Burdisso i lengre tid.