Michel Bastos til Roma?

Foto: ASRoma.no

Det svirrer rykter om at Michel Bastos skal kunne bli Roma-spiller i januar. Ryktene satte fart da Corriere dello Sport avslørte at Michel Bastos hadde vært i Roma fra 11 til 14 november. Han hadde nærmere bestemt oppholdt seg på hotellet Parco dei Principi, betalt av AS Roma. Michel Bastos skal angivelig ha blitt tilbudt til Roma på siste dagen av sommervinduet, men den gang da var overgangen helt uaktuell fordi prisen var alt for høy. Nå mener Corriere dello Sport å vite at Lyon ønsker å selge en av tre stjernespillere; Bastos, Cissokho eller Gourcuff.

Ryktene har imidlertid blitt tilbakevist av Lyon selv, ved daglig leder Bernard Lacombe: «Michel Bastos forlenget kontrakten for litt siden og trives svært godt i Lyon. Om det er mulighet for en overgang til Roma? Det tror jeg ikke». Videre var Michel Bastos aktiv på sin egen twitterkonto i går: «Ja, jeg var i Roma i fire dager, men det var med familien på ferie. Jeg er 100% Lyon-spiller, og drar ikke til Roma. Jeg har aldri snakket med ledelsen der.»

Det gjenstår å se hva som skjer, men alt tyder på at Roma er på jakt etter alternativer på backplass. Et annet navn som figurerer relativt hardt på ryktebørsen, er Napolis Camilo Zuniga. Hans agent ville i går verken bekrefte eller avkrefte muligheten for en overgang til Roma i januar.