Il Tempo: «Daniele De Rossi forlenger kontrakten med Roma!»

Den italienske avisen Il Tempo hevder i dag at AS Roma og Daniele De Rossi har kommet til enighet om en kontraktsforlengelse. Det skal ha vært tapet mot Fiorentina som gjorde at klubben, anført av Franco Baldini, valgte å ettergi Daniele De Rossis krav rundt økonomiske betingelser. Håpet om å skape ny entusiasme rundt klubben, kombinert med stor og konkret interesse fra både Manchester City og AC Milan, betyr at Daniele De Rossi nå er svært nær ny kontrakt med betydelig bedre lønnsbetingelser.

De Rossi er Bosman-spiller til sommeren og hans fremtid har i lengre tid vært gjenstand for mye spekulasjon. Roma ønsker nå å komme til en lykkelig konklusjon innen utgangen av uken. Det spekuleres i at Daniele De Rossi, ledsaget av sin agent Berti, kan komme til å signere kontrakten allerede fredag. De to partene skal være enige om de grove rammene for fornyelsen, og Romas fremtidige kaptein kommer etter sigende til å heve en årslønn på nærmere €6m netto, mot Romas tidligere tilbud på €4,5m. Avtalen kommer også til å inkludere en rekke bonuser, deriblant bonuser avhengig av prestasjoner for landslaget.

Hvis rapporten fra Il Tempo stemmer betyr det at Romanisti omsider kan puste lettet ut og konkludere med at nok en klubbspiller ser ut til å fullføre karrieren i Roma. Vi følger naturligvis saken tett videre!