Roma til Napoli

Romas ulver møter et Napoli som er ubeseiret på deres siste fem kamper, med sterk seier borte mot Villarreal friskt i minne. Også Napoli har nylig møtt Juventus, og selv om det endte med uavgjort, var det et heldig Juve-lag som fikk med seg ett poeng hjem til Torino.

Når man nevner Napoli er det vanskelig å komme foruten storscorer Edinson Cavani. Med 11 mål så langt totalt, sju av de i Serie A, er dette en mann Roma-forsvaret virkelig må temme for at Napoli skal beseires. Cavani er ikke en spiller man skal gi mange sjanser før man er både én og to mål bak. Sammen med Lavezzi og Hamsik har Napoli en fryktinngydende angrepstrio som et skade- og suspensjonspreget Roma-forsvar virkelig skal få testet seg mot.

Napoli har en god statistikk mot Roma, hjemme så vel som borte. I fjorårssesongen vant de begge kampene mot Roma 2-0. Selv om de bare har vunnet én av sine seks siste kamper i Serie A

Trener Walter Mazzarri har alle sine viktigste menn klar til søndagens kveldskamp. Gokhan Inler og Walter Gargano er antatt å returnere til startelleveren etter å ha manglet i forrige kamp mot Novara, som forsåvidt endte 1-1, et resultat Napoli kan sies å være svært heldige med. Goran Pandev og Blerim Dzemaili må vike for å gi plass til Inler og Gargano.

Napoli er ventet å starte med følgende mannskap:

De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Aronica; Maggio, Inler, Gargano, Dossena; Hamsik, Lavezzi; Cavani

 
Selv om Mazzarris menn kun har vunnet to av sine seks siste hjemmekamper, kan Roma skilte med en enda verre statistikk, men fire tap på deres fem siste bortekamper, samtidig som De Rossis mål sist mot Juventus var det første målet Roma har scoret på tre kamper.

Og det hjelper vel ikke på statistikken at Luis Enrique drar til Napoli med et sterkt redusert mannskap, dog mindre redusert enn forrige kamp mot Juventus. Borini, Kjær, Cassetti og Gago befinner seg alle til Romas medisinske apparat, i tillegg til langtidsskadde Burdisso. I tillegg pådro Miralem Pjanic seg et unødvendig gult kort mot Juventus, som fører til at han blir igjen hjemme i Roma med suspensjon.

Dette kan føre til at Luis Enrique stiller med følgende mannskap:

Stekelenburg; Rosi, De Rossi, Heinze, José Angel; Simplicio, Pizarro, Greco; Totti; Lamela, Osvaldo

 

Alt ligger til rette for en spennende og fartsfylt kveldskamp på søndag kl. 20.40, så da er det bare å sitte klar!
Kampen diskuteres videre på forumet, kom med dine synspunkter på førsteellever og tipp resultat!

Forza Roma!