Luis Enrique: «Vår beste kamp»

Roma vant 2-0 borte mot Bologna etter scoringer av Taddei og Osvaldo i første omgang. Roma hadde mange sjanser og det burde blitt flere scoringer, men Luis Enrique er uansett fornøyd med spillerne og kampen.

«Dette er den beste kampen vi har spilt hittil denne sesongen», sa en glad Luis Enrique like etter kampslutt.

«Vi hadde fullstendig kontroll på kampen og skapte mange sjanser. Bologna har mange kvaliteter foran i angrep, men de lagde aldri problemer for oss og dette gjør meg glad.»

«Dette er ikke nødvendigvis førstelaget, da alle spillerne er viktige og kan gjøre seg fortjent til en plass der.»

«Nå går jeg avslappet til vinterpausen hvor jeg kan spise panettone og pandoro, ettersom svært få trodde at jeg ville beholde denne jobben til jul.»

Francesco Totti har fått mye spilletid den siste tiden etter at han ble henvist til benken en del ganger tidligere i høst.

«Jeg har et spesielt forhold til Fransesco siden jeg spilte mot han mens jeg selv spilte. Jeg gjør alltid det jeg mener er det beste for laget. Laget er viktigere enn enkeltindivider og jeg håper at alle forstår dette.»

På spørsmål om Marco Borriello er på vei bort fra klubben, så hinter Luis Enrique til at dette kan være tilfelle.

«Dette er en problemstilling for klubben. Hvis han ikke spiller så er alt mulig, men det er først og fremst opp til klubben og ikke meg.»

Kilder: romanews.eu, football-italia

Panettone: Italiensk julekake.
Pandoro: Italiensk gullbrød brukt mye ved juletider.