Borriello til Juventus – Roma rykker nærmere Casemiro

Lørdag ettermiddag bekrefter en rekke italienske medier at Marco Borriello lånes ut til Juventus. Dette ble klart etter et møte mellom Claudio Fenucci og Beppe Marotta i Milano. Juventus betaler i underkant av €1m for lån ut sesongen, og har opsjon på kjøp for €7,5m.

Roma ønsket i utgangspunktet at det skulle være obligatorisk kjøp (slik Roma i sin tid kjøpte Borriello fra Milan), og Marseille skal angivelig ha innfridd disse vilkårene like før jul. Borriello ville imidlertid til Juventus, og dermed ble det kun en valgfri kjøpsklausul. Ifølge Sky fortsetter forhandlingene mellom Roma og Juventus, nå om David Pizarro som kan slå følge med Borriello til Juventus.

Borriellos overgang rydder plass i et trangt budsjett, mens Pizarro muligens gir rom for en ny signering på midtbanen. Det bekreftes fra Brasil at Roma har kommet med et formelt bud på Sao Paolos Casemiro. Den 19 år gamle midtbanespilleren, omtalt som den nye Emerson, ble verdsatt til svimlende €30m i sommer, men mye har forandret seg siden. Sky mener å vite at Roma har tilbudt €5m for Casemiro. Sao Paolo på sin side krever et sted mellom 10 og 12 millioner for talentet. Trolig kan partene bli enige om en overgang rundt €8m.

Mye tyder på at det kommer til å bli en del endringer i løpet av januar. ASRoma.no kommer tilbake med nyheter så snart det er utvikling.

PS: Intet nytt rundt Daniele De Rossi, som fra og med midnatt står fritt til å snakke med andre klubber. De Rossi er på ferie og returnerer til Roma 2.januar. De fleste medier heller i retning av at De Rossi forlenger kontrakten.