Osvaldo skadet

Dagen etter at Marco Borriello offisielt ble klar for Juventus på lån har Roma mistet nok en angriper på midlertidig basis etter at Daniel Pablo Osvaldo pådro seg en lårstrekk under trening på Trigoria i dag.

Osvaldo drev løpetrening med resten av laget da han kollapset mot gresset og ble liggende med store smerter i høyre lår. Han måtte deretter fraktes av banen med bil. Foreløpige undersøkelser tyder på en kraftig lårstrek i den øverste delen av låret. Det er for tidlig å konkludere, men Osvaldo kan i verste fall bli borte i to måneder som en følge av skaden.

Skaden kommer svært ubeleilig både for spilleren og Roma. Osvaldo er ventet å kjempe om en plass i Italias tropp for Euro 2012 neste sommer, mens Roma nå står uten noen skikkelige box-angripere med både Borriello og Osvaldo borte. Det er imidlertid tvilsomt om vi kommer til å se mer aktivitet på overgangsmarkedet som en følge av Osvaldos skade.

Osvaldo er Romas toppscorer i Serie A så langt med 7 mål. Han mister nå definitvit kampen mot Chievo til helgen.

ASRoma.no følger utviklingen tett.