Fredagsnotiser

Centro Sportivo Fulvio Bernardini, Trigoria

AS Roma slapp i går en pressemelding for å oppklare hendelsen under gårsdagens trening. Det viste seg at David Pizarro i ettertid har bedt om unnskyldning i plenum overfor Luis Enrique og resten av troppen. Spilleren avslørte at det ligger et alvorlig familiært problem bak hans utbrudd under gårsdagens trening, og at det ikke har sammenheng med at han ønsker seg bort fra klubben. Partene har nå skværet opp, og  klubben har innvilget Pizarro å reise hjem til Chile.

I ettermiddag kom det en ny pressemelding fra AS Roma som bekreftet det vi allerede fryktet; Pablo Daniel Osvaldo har pådratt seg en kraftig strekk i øverste del av låret. Prognosen er at angriperen er ute i to måneder. Skaden kommer særdeles ubeleilig ettersom Marco Borriello allerede er sendt avgårde på lån til Juventus. Det er ventet at Roma vil intensivere jakten på en ny angriper, en jakt som allerede var i gang før Borriello og Osvaldo forsvant. De heteste navnene her er fremdeles Villareals Nilmar, og Juventus` Fabio Quagliarella og Amauri.

ASRoma.no følger utviklingen.