Sky: «Roma har gitt sitt endelige bud til De Rossi»

Fredag kveld rommer dårlig nytt for Romanisti, i alle fall dersom man velger å tro dem. Sky hevder først og fremst at Roma har presentert sitt endelige bud til Daniele De Rossi. Dette skal dreie seg om en 5-årskontrakt med €6m i netto årslønn. TV-kanalen fastholder at de ikke vet om kontraktsforslaget også inkluderer en utkjøpsklausul, slik det har blitt spekulert i siden nyttår.

Samtidig melder den italienske journalisten Roberto Renga at De Rossis agent Sergio Berti skal ha kommet til enighet med Manchester City om en overgang i juni. Renga oppgir ingen kilde for nyheten og har samtidig et noe frynsete rykte. Likevel taler det for ryktes troverdighet at Sergio Berti, ved ankomst Roma i dag, ikke gikk i møter Romas ledelse, slik SkySport meldte i formiddag.

Siste ord er neppe sagt i affæren rundt Daniele De Rossis kontraktsforlengelse, og det er fortsatt vanskelig å tro at Daniele De Rossi – etter alle disse årene – skal forlate Roma uten at klubben får noe for ham.

Nyhetene rundt Daniele De Rossi opptar det meste av oppmerksomheten i dagens nyhetsbilde rundt Roma. Osvaldos lårskade (ute i 2 måneder) er et annet problem som vies en del oppmerksomhet. Etter å ha sendt Borriello til Juventus på lån, kan det nå se ut til at Osvaldos skade bringer Roma tilbake på markedet etter en spiss. Kveldens navn er Amauri, som ikke akkurat har en høy stjerne i Juventus. Ifølge SkySport er det ting som tyder på at Roma og Juventus kommer til å innlede samtaler om den brasilianske spissen, mens Amauri selv, overfor Voce Giallorossa, sier at han hadde vært svært interessert i en overgang til Roma.

Med andre ord mye dårlig nytt. Dersom man velger å tro dem.