Endring i terminlisten

Det italienske fotballforbundet har lagt ut revidert terminliste, og Roma har fått to nye datoer å forholde seg til.

Roma – Inter vil bli spilt i uke 22, nærmere bestemt lørdag 4. februar. Det samme gjelder Cesena – Catania, mens Genoa – lazio spiller rundt lunsjtider på søndag i samme uke.

Når det gjelder den avbrutte kampen mellom Catania og Roma, så skal den etter reglementet fullføres med 25 minutter igjen å spille på stillingen 1-1. Det er dog usikkerhet rundt når dette blir, avhengig av Romas videre deltagelse i Coppa Italia. Hvis Roma slår Juventus i kvartfinalen og med det kvalifiserer seg for semifinalen, vil Catania – Roma spilles tirsdag 15. februar kl. 18.00. Om Roma mot formodning ikke klarer å beseire Juventus, vil de resterende 25 minuttene spilles tirsdag 7. februar kl. 18.45.