«Jeg føler meg som en konge»

Erik Lamela har reflektert over hans sju første måneder i Roma, og har ikke langt noe skjul på hvilken betydning Totti har hatt på han.

19-åringen ankom Den evige stad sommeren 2011 for anslagsvis €19 millioner, men måtte vente til oktober før han fikk vise seg fram grunnet en ankelskade. Og vise seg fram var noe han virkelig fikk gjort, med scoring etter kun ni minutter i sin første kamp for Roma.

Hans innstilling og profesjonalisme har imponert mange, tross av at han hadde et godt rykte allerede før han kom til Roma. I et intervju med Olé har den tidligere River Plate-stjernen uttrykt sin takknemlighet for det gode forholdet han har med Mr. Roma; Francesco Totti.

«Du lærer mye av å spille med en spiller som han. Han er en spiller som er en viktig del av denne klubbens historie, og derfor det store idolet til fansen. Hvis man ser bort ifra de andre argentinerne her, så er Totti den spilleren jeg snakker mest med og får flest tips av. Det er ingen språkbarriere mellom oss, vi kommuniserer lett og trives med det.»

Lamela forteller så om sitt første halvår i Roma, og hans forhold til Romas mye omtalte fans.

«Jeg er godt fornøyd med hvordan jeg har prestert så langt. Dessverre var jeg jo skadet når jeg ankom Roma, men så fort jeg var tilbake i trening og kamp følte jeg at jeg taklet det på en god måte. Jeg var også så heldig å få en plass i startoppstillingen i min første kamp, noe som betydde mye for meg.»

«Fra første sekund på flyplassen kan jeg virkelig si at jeg trivdes her. Jeg ble veldig godt mottatt av fansen, og det er viktig for meg.  Jeg føler meg som en konge.»

«Med den spillergruppen, trener- og støtteapparatet rundt, og de gode treningsfasilitetene vi har ligger alt til rette for at vi skal nå toppen»

Kilde: Football-Italia.com