Quanto 6 bella, Primavera!

Roma møtte i går Milan i Primavera-cupens kvartfinale. Her er kampen i sin helhet dersom man ønsker å slå ihjel noen timer med gladfotball fra Romas ungdomsrekker. Vi nøyer oss med å ikke avsløre for mye om resultatet, men dersom man ønsker å ta en snarvei finner man det her. Romas startellever: Pigliacelli; Sabelli, Carboni, Romagnoli, Nego; Viviani, Verre; Caprari, Ciciretti, Piscitella; Tallo. Det anbefales å holde et spesielt godt øye med Federico Viviani (kaptein med nr 6), Gianluca Caprari (nr 7) og høyreback Sabelli med draktnummer 2. Loic Nego, som kom fra Nantes i sommer, har draktnummer 3, mens Amato Ciciretti spiller med draktnummer 10. God fornøyelse!

Her er høydepunktene dersom man ønsker å nøye seg med det!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bNVh7enaCBg&feature=youtube_gdata_player[/youtube]