Calcio Mercato: Drama i vente på oppløpssiden?

Marquinho har omsider blitt bekreftet som en offisiell overgang. Spilleren kommer på lån med opsjon på kjøp ved sesongslutt. De nøyaktige tallene har ikke blitt offentliggjort, men det spekuleres i at Roma betaler 300 000 euro for lånet, ytterligere 500.000 dersom han spiller 12 kamper og til slutt €5m dersom Roma henter spilleren permanent ved sesongslutt.

Claudio Fenucci bekreftet overgangen ved en pause i det pågående styremøtet. På møtet ble det bekreftet at eierne skyter inn €80m for å styrke klubbens egenkapital. Fenucci bekreftet samtidig at Nicolas Lopez omsider har blitt godkjent som internasjonal overgang, hvilket innebærer at han nå kan spille offisielle kamper for Roma (både A-lag og Primavera).

I mellomtiden avkrefter Ezequiel Ciriglianos agent overfor vocegiallorossa at det er aktuelt med en overgang til Roma, selv om han tror at spilleren kan havne i Italia i løpet av overgangsvinduet. Slik det ser ut er det stor sannsynlighet for at River Plates unge midtbanespiller havner i Lazio..

Sky Sport påstår videre at Roma og Manchester City er i samtaler om David Pizarro, mens La Repubblica melder at Juventus igjen har meldt interesse for spilleren. Det kan bli hektiske timer når overgangsmarkedet stenger i morgen, men ingenting peker i retning av at Roma kommer til å gjøre noen store trekk på oppløpssiden. Det skulle imidlertid overraske om ikke Walter Sabatini har et siste ess i ermet for januarvinduet. Vi følger aktiviteten!