Calcio Mercato: De siste timene

Roma hentet i går Marquinho og Ferrante, mens Nicolas Lopez’ overgang omsider ble godkjent. Baldini hevder at det neppe blir noen overraskelser fra Romas side, og at de foreløpig kun forhandler om David Pizarro til Manchester City. ASRoma.no tror at noe kanskje kan skje dersom et tilstrekkelig antall spillere forsvinner ut i løpet av de neste timene. Vinduet stenger kl 19:00.

*OPPDATERES KONTINUERLIG*

19.25 Overgangsvinduet er stengt

Kl.19.00 stengte transfervinduet i Italia og for Roma ble det en stille dag. Ingen nye inn, mens Ahmed Barusso og Simone Sini har dratt på lån til henholdsvis Nocerina og Livorno. Selv om overgangsvinduet nå er stengt så kan fremdeles Roma selge spillere, men det må skje utenlands.

18.25 Pizarro snart klar for Manchester City

David Pizarro har fullført legesjekken og skal ha fått godkjent arbeidstillatelse. Bare signaturen mangler før låneoppholdet til Manchester City er et faktum.

Ellers har Ahmed Barusso gått på lån til Nocerina ut sesongen.

14:50 Sabatini ankommer ATA Hotel i Milano

Romas sportssjef har, ifølge Vocegiallorossa, ankommet ATA Hotel i Milano. 4 timer til vinduet stenger. Kommer noe til å skje?

14:15 Ingenting

Det skjer virkelig ingenting rundt AS Roma for øyeblikket. Walter Sabatini er, av det asroma.no kan forstå, ikke tilstede på ATA Hotel hvor de fleste italienske sportssjefer holder til på siste dag. Hans assistent Frederic Massara er imidlertid til stede, og Sabatini er ventet utover dagen. Hva fraværet skyldes er uvisst, men det kan være 1 av 2 ting: Enten skjer det ingenting, eller så holder Sabatini på med noe utenfor Italias landegrenser. De kommende timene vil gi oss flere svar.

13:00 «Intet bud på Ghoulam»

Vocegiallorossa hevder å ha vært i kontakt med «sikre kilder» som kan avkrefte et bud fra Roma på Ghoulam. I alle fall per nå.

12:30 Roma byr på Ghoulam?

Gazzetta dello Sport melder at Roma har bydd 500.000 euro for St.Etiennes Faouzi Ghoulam. Franskmennene krever €3m. Forhandlingene ikke over, melder avisen.

12:10 Null aktivitet

Det er altså overhodet ingen nyheter om spillere på vei inn eller ut. Det eneste er David Pizarro, som da etter alle solemerker går til Manchester City på lån ut sesongen. Det snakkes om prestito secco, altså lån uten opsjon.

11:00 David Pizarro på vei ut

TMW og SkySport melder begge at David Pizarro går til Manchester City på lån. Pek drar til Manchester i løpet av de kommende timene.