Gruppetur – Roma Club Norvegia 2012

Kjære romanisti norvegesi,

Styret i Roma Club Norvegia har gleden av å presentere programmet for årets gruppetur til Roma 2. – 5. mars. Etter suksessen i fjor med bl.a. Trigoria-besøk og møte med John Arne Riise håper vi enda flere velger å ta turen til Roma med oss denne gangen. Til tross for at John Arne ikke spiller for oss lenger, skal vi gjøre vårt beste for at denne helgen blir noe dere forteller barnebarna om på sengekanten om noen år.

Programmet nedenfor er ikke endelig ettersom kampdatoen ikke er endelig fastsatt, men vi tar utgangspunkt i at kampen spilles søndag kveld. Alternativt kan den bli spilt lørdag kveld eller søndag ettermiddag. Det forekommer så godt som aldri at en kamp flyttes ut av oppsatt kamphelg på så kort varsel. Derfor tar vi initiativ til at folk bestiller fly og hotell . Vi holder dere oppdatert på kampprogramutviklingen, slik at det er mulig for dere å gjøre små justeringer.

Vi legger i år som i fjor opp turen slik at medlemmene booker fly og hotell selv, hvorpå de står fritt til å delta på hele eller deler av vårt program. Det må presiseres at Roma Club Norvegia kun står som tilrettelegger av programmet nedenfor. Vi er ikke ansvarlige for fly, hotellbestillinger eller gjennomføring av hele eller deles av programmet. Endelig er det viktig at dere tar med medlemskortene deres dersom det blir nødvendig å foreta noen form for kontroll grunnet stor oppslutning på enkeltarrangementer. Har du ikke mottatt medlemskort? Ta med deg en kvittering på turen i form av utskrift av innbetalt medlemsavgift.

Program 2. – 5. mars

Fredag 2. mars

Ankomst

21:00: Oppmøte The Surge, Via della Madonna dei Monti

Lørdag 3. mars

12:00 – 15:00: Overraskelse (RCN)

20:00: Fellesmiddag (Roma Club Norvegia, Roma Club Svezia og Roma Club Danimarca). Vi kommer tilbake til tid og sted. Utdeling av billetter.

24:00: Rangling med Frode Vincenzo… (eller Cola)

Søndag 4. mars

 11:00 – 18:00:  Roma vs. Lazio på Olimpico kl. 15:00. Vi møtes før kampen for å lade opp. Vi kommer tilbake til tid og sted.

Mandag 5. mars

Hjemreise

Hvordan melder jeg meg på?

I år som i fjor vil vi foreta elektronisk registrering av medlemmer som vil være med på gruppeturen. Du registrerer deg elektronisk her:

[contact-form-7 id=»7184″ title=»Gruppetur»]

Viktig: Dersom du reiser sammen med ikke-medlemmer vennligst spesifiser navn, fødselsdato og fødselssted for disse også på hvert sitt eget skjema. Dette er opplysninger vi trenger for bestilling av billetter. Du vil etter noen uker motta betalingsinformasjon for billetter og evt. forhåndspåmelding til fellesmiddag.

Påmeldingsfrist: 5. februar.

Vi kommer tilbake med oppdateringer rundt endelig kampdato. Inntil det; DAJE RAGA! DAJE ROMA!!

På vegne av styret i Roma Club Norvegia,

Julius Berg Kaasin
Visepresident, RCN – reiseansvarlig
+39 3890063611
Julius@asroma.no

Dersom dere har spørsmål vedrørende arrangementet kan dere i tillegg til undertegnede kontakte:

Imran Iqbal Tahir
Kasserer, RCN
Imran@ASRoma.no
 
Thomas Høy
President, RCN
Thomas@ASRoma.no