Offisielt: Roma vs. Inter utsatt til søndag kl. 15:00.

Oppdatert kl. 16:00: Det er nå offisielt at kampen flyttes til søndag 5. februar kl. 15:00. Lega Calcio melder dette i 15:30-tiden.

Kampen mellom Roma og Inter i morgen er utsatt. Etter at Lega Calcio valgte å flytte samtlige kamper fra 20:45 til 15:00 for bare noen dager siden har en altså i dag valgt å utsette noen av disse kampene, deriblant Roma – Inter. Det er ikke presisert denne gangen, men vanligvis er det de logistikkmessige utfordringene snøen og kulden utgjør for arrangør og publikum som fører til avlysning. Banen kunne mest sannsynlig vært gjort i stand, selv om den akkurat nå er dekket av et tynt snølag. Det er foreløpig uvisst når kampen vil bli spilt.

Vi beklager til alle nordmenn som har kjøpt billetter til oppgjøret og anbefaler dem å ta kontakt med billettutstederen for å forhøre seg om muligheten til å få billettene refundert.

Konspirasjonsteoriene ruller?