Baldini: «De Rossi har forlenget kontrakten med 5 år!»

Det var garantert noen Romanisti som satt igjen med en ørliten bismak i munnen etter Romas vanvittige maktdemonstrasjon mot Inter. For god var Daniele De Rossi i dag, og viktig er han at han utgjør forskjellen mellom seier og tap. Da var det ekstra godt at Franco Baldini like etter kampslutt gikk ut på Roma Channel og fortalte at Romas capitan futuro har forlenget kontrakten med 5 år.

«Vi kom frem til en enighet i løpet av uken, men ønsket ikke å skape distraksjon før kampen mot Inter. Daniele har kommet til enighet med Roma og kommer til å være Roma-spiller de neste fem årene.»

Roma kommer til å holde en pressekonferanse i morgen kl 11:30, hvor detaljene rundt avtalen vil bli presentert. Midt i lykkerusen må det tas visse forbehold: italiensk media har i lengre tid snakket om en ny kontrakt med utkjøpsklausul. Hvorvidt denne klausulen er med i De Rossis nye kontrakt, kommer vi antakeligvis til å få svar på i løpet av morgendagens pressekonferanse. Baldinis kommentarer tyder likevel på at Daniele De Rossi har signert for å avslutte karrieren i Roma..

Dekningen av morgendagens pressekonferanse får du naturligvis på asroma.no!