Offisielt: De Rossi fornyer kontrakten


Franco Baldini meldte på direkten i går at klubben hadde kommet til enighet med Daniele De Rossi om en femårskontrakt. I skrivende stund blir pressekonferansen holdt på Trigoria.

De Rossi har skrevet under på en kontrakt som utløper i 2017. Han vil få en netto årslønn på 5,5 millioner euro. Det er heller ingen utkjøpsklausul i kontrakten som det var først hevdet. De Rossi og Roma sitter nå med 50% hver av bilderettighetene.

De Rossi: «Hvorfor jeg har signert? Det er alltid det samme svaret. Laget, byen og folket. Jeg får alt jeg trenger her. Ikke mye har endret seg siden den første kontrakten. Veien var lang denne gangen. Jeg innrømmer at jeg hadde mine tvil. Jeg ønsker at Roma skal spille fotball på en viss måte. Innerst inne visste jeg at jeg alltid ville valgt dette og laget og denne byen. Min kjærlighet for Roma har alltid vært den samme, men jeg kan si så mye som at Luis Enrique har vært fundamental i den avgjørelsen jeg nå har tatt. Jeg stoler blindt på han. Alt fra treningsmetoder til spillestil. Og slik fortsetter det.»