25 minutter i Catania

For andre gang denne sesongen tar Catania i mot Roma på Stadio Angelo Massimino kl. 20:00 imorgen kveld. Det første forsøket 14. januar ble avbrutt 25 minutter før slutt på grunn av voldsomt regnvær på Sicilia. Været i Italia har ikke blitt bedre, hele landet er praktisk talt paralysert av snø, men Roma viste seg heldigvis fra en bedre side mot Inter på søndag. Det er et seierslysten giallorossi som ankommer Catania, og her får du en liten oppdatering på hva som skal skje onsdag kveld.

Det er spilt nøyaktig 66 minutter, og stillingen er 1-1. Potenza, Spolli og Bergessio har gult kort for Catania, mens De Rossi og Simplicio har det samme for Roma. Førstnevnte er byttet ut, og kan som øvrige utbyttede spillere ikke benyttes. I tillegg til De Rossi gjelder dette Francesco Totti. For øvrig er alle spillere som var spilleberettiget på den opprinnelige kampdatoen spillbare. Dette utelukker Romas nyervervelse Marquinho (Fluminense), samt Catanias nyervervelser Marco Motta (Juventus), Juan Pablo Carrizo (Lazio), Felipe Seymour (Genoa) og Osarimen Ebagua (Torino). I tillegg til disse har Sciacca, Keko, Andujar, Maxi Lopez, Delvecchio, Alvarez og Ledesma (Catania), samt Borriello, Okaka, Caprari og Pizarro (Roma) forlot sine klubber. Endelig var Marco Biaganti og Giovanni Marchese suspendert til den opprinnelige kampen og kan heller ikke spille.

Foruten disse begrensningene står altså trenerne Vincenzo Montella og Luis Enrique fritt til å disponere sine spillere slik de vil fra det 66 spilleminutt, uavhengig hvem de avsluttet oppgjøret den 14. januar med. Luis Enrique har tatt ut følgende mannskap for turen til Sicilia:

BORINI, CASSETTI, CICINHO, CURCI, GAGO, GRECO, HEINZE, JUAN, KRKIC (BOJAN), LAMELA, LOBONT, PERROTTA, PJANIC, PISCITELLA, ROSI, SIMPLICIO, STEKELENBURG, TADDEI, JOSÉ ÁNGEL VALDES, VIVIANI

I tillegg til Totti og De Rossi er Simon Kjær satt på sidelinjen med influensa. i tillegg er Burdisso ute hvertfall i 3.5 måned til, muligens lenger. Osvaldo trente for første gang på lenge med troppen i går, og er tilbake mot Siena neste mandag. Rekordraskt!

Forventet lagoppstilling Roma (4-1-2-3): Stekelenburg; Taddei, Juan, Heinze, Josè Àngel; Gago; Simplicio, Pjanic; Borini, Bojan, Lamela

Selvsagt en rekke usikkerhetsmomenter, men det er lite trolig at Enrique endrer annet enn tvungne De Rossi og Totti fra forrige runde mot Inter. Rosi kan få sjansen igjen på høyreback på bekostning av Juan Angel på venstre.

Vincenzo Montella har på sin side tatt ut følgende spillere:

PORTIERI: Kosicky, Terracciano;
DIFENSORI: Bellusci, Calapai, Legrottaglie, Potenza, Spolli;
CENTROCAMPISTI: Almiron, Barrientos, Izco, Llama, Lodi, Paglialunga, Ricchiuti;
ATTACCANTI: Bergessio, Catellani, Gomez, Lanzafame, Suazo.

Keeper Campagnolo er skadet og ettersom Carrizo ikke er spilleberettiget må tredjemålvakt Kosicky steppe inn. I tillegg er ikke Texeira eller Capuano med i troppen.

Vi tror på følgende Catania-lag ( ): Kosicky; Belluschi, Legrottaglie, Spolli; Barrientos, Lodi; Izco, Almiron, Llama; Gomez.

Fra sist kamp er også Ricchiuti tilbake, men vi forventer han starter på benken. I tillegg rapporterers Suazo å være I godt slag på trening, mens en også har Bergessio og Lanzafame i bakhånd.

Luis Enrique uttaler selv at han tror Roma vil ha mye ball, mens Catania vil forsøke å utnytte de feilene Giallorossi gjør og satse på overganger. Det er de gode til, mens Roma er tilsvarende dårlig til å forsvare seg mot overganger. La magica må derfor unngå brudd når de selv er etabler på motstanderens halvdel. Vi så sist mot Cagliari hva det fører til. Kampen innledes som de forrige ble avsluttet; med ett innkast…

En gledelig nyhet for dere der hjemme i Norge er at kampen vises på Canal+ Fotball. Du kan også se resten av denne kampen GRATIS på CSports. Sendestart er kl. 19:50.

SEMPRE FORZA ROMA!