Sabatini med to nye signeringer for fremtiden?

Overgangsvinduet stengte uten de helt store nyervervelsene. Foruten å hente Marquinho på lån, signerte Sabatini to unge angripere for fremtiden: Jonathan Alexis Ferrante og Nicolas Lopez. Det kommer nå indikasjoner på at jakten på unge talenter langt i fra er ferdig.

FIFA-agent Jose Alberti uttalte i går at Roma og River Plate har kommet til enighet om en overgang for den unge argentinske midtbanespilleren Ezequiel Cirigliano. Agenten, som for øvrig ikke har noen tilknytning til verken Roma, River Plate eller Cirigliano, sa videre at Cirigliano med 99% sikkerhet havner i Roma til sommeren. Cirigliano omtales som en type Javier Mascherano, men hakket mindre destruktiv og hakket mer ballspillende. Midtbanespilleren fylte nettopp 20 år og skal være nokså uferdig ifølge de som har sett ham spille en del for River Plate. Potensialet skal imidlertid være til stede.

Sabatini skal også ha sikret seg en ung serbisk midtbanespiller, Filip Jankovic. Spilleren fylte nettopp 17 år, og grunnet reglement i Serbia kan han ikke signere for en utenlandsk klubb før han er 18 år. Serbiske Mozzart Sport melder at Roma og Røde Stjerne Beograd har kommet til enighet om en overgang, og at spilleren drar til Roma når han fyller 18 i januar 2013.

Avisen hevder at Roma kommer til å betale €3m for spilleren. Tottenham skal angivelig allerede ha hatt en avtale, men spillerens foreldre mente imidlertid at det var for mye regn i London, og at det ville være bedre å dra til Roma. Tuttomercatoweb har intervjuet Vlado Borozan, som er Krasic’ agent og har god kjennskap til serbisk fotball: «Jankovic er en toppspiller. Vi snakker her om en svært talentfull offensiv midtbanespiller, som ofte omtales som et fenomen.»

Så gjenstår det, som alltid, å se om disse rapportene stemmer. Det er uansett ingen tvil om at Walter Sabatini fortsetter jakten på unge spillere med stort potensiale!