Calcio Scommesse: Nye oddstips

Ingen stor suksess forrige helg, men er likevel fortsatt i pluss grunnet den meget gode førstehelgen. Vi gjør et nytt forsøk denne helgen, med følgende status etter tre uker:

Units ut: 95,5
Units inn: 103,86
Resultat: 8,36
Avkastning: 8,75%

Dersom det ikke blir skarp bedring denne helgen, så går Calcio Scommesse og forfatteren bak inn i en total odds-pause til formen er bedre! Vi krysser fingrene!

Spill 1: Pescara – Reggina (fredag 20:45)

Utfall: Hjemmeseier / over 3.5 mål / 3-1
Odds:  1,78 / 2,42 / 12,00
Bookmaker: Pinnacle / Pinnacle / Bet365
Units: 5 / 4 / 1

Har sagt det meste som er å si om dette Pescara-laget i tidligere spalter, og henviser til disse for mer utfyllende informasjon. Insigne er tilbake etter å ha stått over sist (muligens det som manglet for å dra i land syvende seier på rad), mens Marco Verratti (lagets regista) må stå over grunnet suspensjon. Verratti er svært sentral i Zemans system, så undrer litt over hvor stor betydning dette kan ha for hjemmelaget. Tidvis stor sjansesløseri mot Albinoleffe, mye grunnet forferdelige Soddimo som sannsynligvis ryker ut med Insigne tilbake. Er nå tilbake på hjemmebane hvor det helst bør bli seier for å ta et steg i retning opprykk.

Reggina befinner seg i et ingenmannsland med 6 poeng opp til playoff. Har ikke vunnet på 8 bortekamper, men har spilt uavgjort i hele 5 av disse. Byttet ut halve forsvaret i januarvinduet og stiller kun med 4 forsvarere i troppen. Mye ungt blod, og jeg undrer litt på hvordan disse står skikket til å demme opp mot Pescara. Mangler Campagnacci, men ikke et stort tap da dekningen på topp er rimelig bra, om enn ikke direkte fantastisk.

Er ikke akkurat overveldet av oddsen som tilbys på Pescara her, men vertene skal vinne dette dersom de har dagen. Registrerer også at Pinnacle har lagt seg ganske høyt i forhold til andre bookmakere. Synes videre det er interessant å prøve seg på over 3.5 da Pescara og Reggina er de to mestscorende lagene i ligaen. Pescara damper fremover på hjemmebane og med mindre Reggina legger seg veldig defensivt for å demme opp, så kan det fort bli en del mål i denne kampen. Reggina viste få tegn til å endre system selv om de møtte kontringssterke Juve Stabia sist, og håper de gjør det samme igjen. (Tapte 2-1).

3-1 peker seg ut som et veldig typisk resultat i denne kampen, og prøver en liten innsats på det! Pescara har vunnet sine to siste hjemmekamper nettopp 3-1 og det skyldes i stor grad at de pumper og pumper fremover hele kampen. Skaper mye sjanser, men er også sårbare defensivt.

Spill 2: Sassuolo – Ascoli (lørdag 15:00)

Utfall: Hjemmeseier
Odds:  1,73
Bookmaker: Pinnacle
Units: 3

To lag i helt motsatt ende av tabellen, som kjemper om vidt forskjellige ting når sesongen går mot slutten. Sassuolo hadde vunnet 4 strake hjemmekamper da meget bortesterke Varese holdt dem til 0-0 sist. Ascoli hadde en gyllen sjanse til å ta poeng mot Grosseto uten spisser, men klarte likevel å knote det til med en elendig 0-2 prestasjon.

Sassuolo er blant de absolutt beste lagene i Serie B for øyeblikket, og står med 6-4-0 på de siste 10 kampene. Ascoli står det verre til med, men de hadde ligget over streken hvis ikke det var for brutale -10 poeng ved sesongstart. Som oddsen signaliserer er det et klart favorittstempel i favør Sassuolo, men jeg blir litt skremt av at hjemmelaget mangler en del midtbanespillere i Magnanelli, Coffie og Bianchi (alle suspendert). Ascoli mangler førstekeeper Guarna. Av hensyn til fraværene på midtbanen begrenses innsatsen ganske mye. Kanskje grei i dobbel med noe annet?

Spill 3: Genoa – Parma (lørdag 18:00)

Utfall: Begge lag scorer
Odds:  1,80
Bookmaker: Bet365
Units: 3

Ganske innlysende oddsforslag, da Genoa pleier å banke inn mål på hjemmebane, men ikke akkurat har Serie As tetteste forsvar. Tapte sist mot Chievo, og får nå besøk av Parma som ser ut til å være bedre på bortebane enn noensinne før denne sesongen. Kan bli en tett affære, men 18:00 kamp på Luigi Ferraris lukter det litt mål av, og jeg satser på at begge lag scorer. Når det er sagt, så er Genoa så uforutsigbare at nær sagt hva som helst kan skje. Modererer meg derfor til en slapp innsats.

Spill 4: Milan – Juventus (lørdag 20:45)

Utfall: Milan vinner med ett mål
Odds:  3,80
Bookmaker: Bwin
Units: 2

Dette kommer til å bli fryktelig jevnt, og jeg tror hjemmebanefordelen til syvende og sist blir det som vipper kampen i favør Milan, slik som motsatt oppgjør gjorde i favør Juventus. Mye man kan si om begge lagene, og særlig verdt å nevne at Juventus fortsatt ikke har tapt en eneste kamp i Serie A. Videre, den store snakkisen denne uken – nemlig at Zlatans suspensjon ble opprettholdt og han dermed må stå over denne kampen. Denne kampen handler om hvem som skal vinne Serie A, og jeg blir overrasket dersom det ikke blir en svært gjerrig kamp. Det eneste jeg finner verdi i, er å spille på en knapp seier til Milan.

Spill 5: Brescia – Torino (søndag 12:30)

Utfall: Under 1.5 mål
Odds:  2,71
Bookmaker: Pinnacle
Units: 4

Brescia har ikke sluppet inn mål på 8 kamper (!), og får besøk Torino, som er Serie Bs gjerrigste lag (sluppet inn 17 mål på 27 kamper!). Det alene får meg til å prøve under 1.5. Forhåpentligvis lider ikke lagene av lunsjkamp-syken, som har fått så mange kamper til å skli ut i målkaos.

Spill 6: Chievo – Cesena (søndag 15:00)

Utfall: Hjemmeseier
Odds:  2,06
Bookmaker: Pinnacle
Units: 7

Jeg liker dette Chievo-laget – ikke i den forstand at jeg synes det er morsomt å se på dem, men i den forstand at jeg synes de har virket solide de siste par ukene. Kommer fra meget sterk borteseier mot Genoa, men har levert alt mellom himmel og jord i tiden før. Deriblant en grei 2-1 seier borte mot Novara og et latterlig 3-0 tap hjemme mot Lazio. Mangler Bradley, Thereau og Dramé til denne kampen, men bør uansett kunne være sterke nok til å hamle opp mot Serie As dårligste bortelag (ved siden av Genoa).

Cesena kommer til Verona med mektige 2-1-9 og 7-24 i målforskjell. Mangler både Steve von Bergen og Vangelis Moras til denne kampen, uten at det nødvendigvis betyr så mye. Kommer til å rykke ned, og har stort sett bare avdankede spillere i troppen. Blir veldig overrasket om de får med seg poeng fra Verona denne søndagen.

Hjemmeseier.

Spill 7: Cagliari – Lecce (søndag 15:00)

Utfall: Uavgjort
Odds:  3,51
Bookmaker: Pinnacle
Units: 3

Cagliari ligger komfortabelt plassert midt på tabellen, mens Lecce virkelig har kniven på strupen. Bortelaget har klart å skrape sammen en rekke bra resultater den siste tiden; både Inter og Siena har blitt slått hjemme på Via del Mare, mens Fiorentina har blitt slått og Atalanta holdt til uavgjort på bortebane. Lecce har en legitim sjanse til å overleve i Serie A med den siste tidens resultater tatt i betraktning. Kommer til å kjempe med nebb og klør på Sardinia på søndag. Fordelaktig også at både Cossu og Pinilla må stå over for vertene, mens Lecce kun har Blasi ute blant de faste.

Spill 8: Siena – Palermo (søndag 15:00)

Utfall: Hjemmeseier
Odds:  2,29
Bookmaker: Pinnacle
Units: 5

Har god tro på et hjemmesterk Siena som tar i mot et bortesvakt Palermo. Siena røk på et uheldig 0-1 tap mot Catania i midtuken, etter en unødvendig straffe og storspill fra Carrizo. Palermo har fortsatt ikke funnet løsningen på bortebane, og kommer til Siena med betydelig mindre press enn Siena. Dette er en kamp Siena simpelthen må vinne for å unngå ytterligere press fra Lecce.

Innsatsen reduseres et par hakk av at Siena mangler Calaiò, som er suspendert. Tror likevel de tar dette, selv om de fikk en smell i midtuken.

Spill 9: Lazio – Fiorentina (søndag 15:00)

Utfall: Begge lag scorer
Odds:  1,91
Bookmaker: Bet365
Units: 7

Totalt kaos i Lazio de siste dagene, og i skrivende stund er hovedtreneren en blanding mellom Edy Reja og Luigi De Canio. Uvisst hvem som leder hjemmelaget i denne kampen, men det er i alle fall sikkert at Lazios forsvar lekker som en sil. Står med 14 baklengsmål på de siste 5 kampene. Fremover på banen stemmer det imidlertid bedre, med gode gamle Klose fortsatt i scoringsmodus.

Gjestene fra Firenze fikk seg en trøkk i Bologna og sliter på bortebane. Har imidlertid Delio Rossi på benken, og det kan komme godt med mot gamleklubben Lazio. Jovetic er i fin form, og ser ut til å trives i tospann med Jesus Amauri. Grei odds på at begge lag scorer mål i denne kampen!

Spill 10: Napoli – Inter

Utfall: Hjemmeseier
Odds:  1,92
Bookmaker: Nordicbet
Units: 7

Inter er grenseløst dårlige for tiden, og jeg kommer knapt på en dårligere arena å reise til enn San Paolo i slik forfatning som Inter fremstår. Hamsik står over grunnet suspensjon, men ellers er det ingen fravær hos hjemmelaget. Maicon er særdeles tvilsom for gjestene, noe som også gjelder Guarin, Alvarez, Faraoni og Castaignos. Inter har uansett bred nok stall til å dekke disse fraværene.

Problemet for Inter er at de ikke har spilt en god kamp siden derbyseieren 15.januar. Har nå tapt rekordsvake 6 av 7 kamper på rappen og fremstår dårligere enn jeg har sett på svært, svært lenge. Det eneste som gjør meg skeptisk er at en så forferdelig form før eller siden må ta slutt. Uansett – 7 units er til å forsvare når to lag med så ulik form møtes til såpass fin odds!

Spill 11: Bologna – Udinese

Utfall: Hjemmeseier
Odds:  2,50
Bookmaker: Betsafe
Units: 4

Har en følelse av at Udinese kommer til å falle fra kampen om 3.plassen etterhvert, og møter her en personlig favoritt de siste månedene: Bologna. Har virket stadig sterkere siden Pioli overtok og har fortsatt til gode å tape i 2012. Udinese har tre strake bortetap i Serie A (Genoa, Juventus, Fiorentina) og kommer ikke til å få det lett på Renato Dall’Ara. Bologna hadde riktignok en god porsjon flaks da de slo Fiorentina sist, men har brukt 2012 til å komme seg på trygg grunn med stigende selvtillit.

Diamanti er suspendert for hjemmelaget, og det ventes at Taider tar hans plass i startelleveren. Udinese må klare seg uten Isla resten av sesongen, mens Di Natale fortsatt er et spørsmålstegn inn mot dette oppgjøret. Kommer fra en strålende innsats i Hellas, men mulig at denne kampen i midtuken har kostet litt for en tynn stall.

Gir Bologna et forsiktig nikk før denne kampen, men innsatsen får bli moderat ettersom Fiorentina-kampen avdekket et tidvis rufsete Bologna-forsvar.

IN BOCCA AL LUPO!