Il Derby della Capitale: 5 dager igjen!

Helgen rommer et historisk derby for Roma Club Norvegia. Dette blir det første derbyet vi overværer som supporterklubb, og aldri før har så mange av oss vært samlet på kamp. Totalt har vi bestilt 42 billetter, hvor majoriteten blir sittende i Distinti Sud. For de som blir hjemme foran TVen lover vi likevel god dekning både før og etter kampen!

Det blir et spesielt derby, i den forstand at både Roma og lazio kommer fra en smått kaotisk uke. Roma tapte 4-1 mot Atalanta, men mest oppstyr ble det likevel av at Luis Enrique plasserte De Rossi på tribunen fordi han kom for sent til spillermøtet før kampen. I tillegg ble Osvaldo, Cassetti og Gago alle suspendert i løpet av kampen. Lazio, på sin side, brukte hele forrige uke på Edy Reja, som trakk seg onsdag formiddag og deretter hang i limbo inntil Lotito avslo  oppsigelsen lørdag ettermiddag. I mellomtiden hadde Gigi De Canio, Simone Inzaghi og Gianfranco Zola alle blitt intervjuet for å overta jobben.

Vi er snart tilbake med mer stoff om derbyet, etter vi har funnet ut hvem som er lazios kaptein. I mellomtiden nyter vi minnet om 5 strake:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bfVE0R9r3Qk[/youtube]