Gruppetur – Roma Club Norvegia

I helgen går Roma Club Norvegias gruppetur av stabelen. På programmet står blant annet omvisning på Stadio Olimpico, Primaverakamp på Trigoria og selvfølgelig Roma – Lazio, Il derby della capitale, på søndag ettermiddag. For komplett program kan du se nedenfor. Vi er storfornøyd med at så mange ønsker å være med på arrangementene våre, og vi lover at vi gjør vårt ypperste for at helgen skal bli av det uforglemmelige slaget.

For de som ikke blir med denne gangen kommer vi til å holde dere løpende oppdatert her på siden og på Facebook med det som skjer på turen.

Følg med!

Endelig program – Gruppetur, Roma Club Norvegia, Roma 2. – 5 mars 2012

Fredag 2. mars

Ankomst

15:15: Omvisning Stadio Olimpico. Oppmøte ved Obelisken foran Stadio Olimpico. Se egen e-post for de som har meldt seg på.

22:00: Oppmøte Shamrock, Via del Colosseo 1c (Metro til ”Cavour”). Hit kommer også Roma Club Svezia og Roma Club Danimarca og Roma Club Finlandia. Se skriv #3 for mer informasjon. Les mer her:http://www.shamrockpubroma.it/Lørdag 3. mars

12:30 – 18:00: Primaverakamp på Trigoria mellom Roma og Nocerina med avspark kl. 15:00. Oppmøte foran Stazione Termini, ut mot Piazza dei Cinquecento kl. 12:30. Herfra tar vi kollektiv transport til Trigoria. Dere som ankommer direkte til Trigoria i taxi fra flyplass etc. bes ringe når dere ankommer.

19:45: Middag (Roma Club Norvegia), oppmøte på Piazza Trilussa (På Trastevere-siden av Ponte Sisto), Trastevere. Restauranten heter Il Ciak og adressen for dere som kommer sent er Vicolo dei Cinque 21. Se skriv #3 for mer informasjon. Utdeling av billetter.

23:00: Bar, en av barene langs Lungotevere. Hit går vi sammen med Roma Club Svezia, Roma Club Finlandia og Roma Club Danimarca. 

01:00: Rangling med Frode Vincenzo… (eller Cola)Søndag 4. mars

11:00: Vi treffes ved Obelisken på Piazza del Popolo. Derfra går vi samlet til en pub/bar i nærheten. Hit kommer også Roma Club Svezia, Roma Club Finlandia og Roma Club Danimarca. Utdeling av kampbilletter.

11:00 – 17:00: Roma vs. Lazio på Olimpico, avspark kl. 15:00. Utdeling av billetter.

15:00. 20:00: Dersom det er stemning for det går vi sammen ut og spiser for å feire (evt. sørge)…Mandag 5. mars

Hjemreise 

Kontaktinfo:

Julius Berg Kaasin

Visepresident, RCN – reiseansvarlig

+39 3890063611 (ring, ikke send sms)

Julius@ASRoma.no

 

Frode Vincenzo Paludan Danielsen

+47 95797888

Frode@ASRoma.no

 

Dane Lundberg

+47 45391687

Dane@live.no

 Il Capitano, Francesco Totti holder opp flagget til Roma Club Norvegia!