Totti skadet, men derby ikke i fare

Dagens trening på Trigoria pågikk uten store hendelser inntil Cicinho ga Totti en kakk på foten. Il Capitano gikk skrikende i bakken og ble umiddelbart tatt ut av trening, og deretter laserbehandlet av Romas fysioterapeut Silvio Musa. I begynnelsen var det usikkerhet rundt omfanget av skadet, men nærmere undersøkelser viste at dette til alt å dømme ikke er alvorlig nok til å sette Il Capitano ut av derbyet førstkommende søndag.

Roma går til derbyet uten Osvaldo, Cassetti og Gago, som alle er suspendert. I tillegg er Burdisso som kjent ute resten av sesongen. Ellers synes det å være grei tilstand på Trigoria. Enkelte problemer meldes fra Lazios treningsanlegg Formello, der Lulic, Cana og Zauri alle definitivt er uaktuelle for derbyet. I tillegg er Konko, Rocchi og Zauri alle i faresonen for å måtte stå over.