Totti tilbake i trening – klar til derbyet!

Roma har nettopp fullført tredje siste trening før derbyet. Gårsdagens skadesjokk rundt Francesco Totti ser heldigvis ut til å ha vært ubegrunnet, da Il Capitano trente normalt med resten av gruppen. Dagens trening begynte med lett tøy og bøy, før spillerne ble delt opp i grupper for å trene på ballbesittelse. Denne økten ble gjennomført med svært høy intensitet. Deretter brukte Luis Enrique en halvtime til å diskutere med en samlet spillergruppe. Økten ble avsluttet med spill mot to mål.

Cassetti, Kjær, Lamela, Gago og Pjanic var alle fraværende fra treningen. De fire siste skyldes deltakelse med landslag denne uken. Stekelenburg og Borini, som begge har vært på samling med sine respektive landslag brukte dagen på henholdsvis treningsstudio og rolig jogg rundt banen.

/Laroma24.it