– Roma inngår samarbeid med Disney!

Totti og Topolino (Mikke). Bildet har - merkelig nok - ikke blitt tatt i forbindelse med denne nyheten.

Kommer Mikke, Minni og Donald snart til å heie på Roma? Slik åpner det børsbaserte nyhetsbyrået MJ-DW sin artikkel om AS Roma og Disney, som angivelig skal være svært nære en strategisk partneravtale for å styrke de to merkevarene i sine respektive markeder. Det er uklart hva avtalen egentlig kommer til å dreie seg om, men utgangspunktet synes å være ESPN Wide World of Sports, som ligger i Orlando, Florida.

I påvente av flere nyheter rundt innholdet i avtalen, har denne redaksjonen latt fantasien løpe ut av kontroll. Hva med en AS Roma-musikal? Osvaldo med det sinte rockenummeret, Totti og Ilary med duetten? Bojan som Aladdin? Nyinnspilling av Løvenes Konge med Totti som Mufasa og De Rossi som Simba («Bare vent snart blir jeg majestet»). Eller hva med en Disney-versjon av Remus og Romulus?

Sannsynligvis må vi erkjenne at avtalen nok blir av det langt mindre ambisiøse slaget. Vi kommer tilbake med mer informasjon når innholdet avsløres!