Isla nær Roma-overgang?

Avisen Leggo skriver i dag at forhandlingene mellom Roma og Udinese om Mauricio Isla har nådd et positivt stadie. Ifølge avisen har spilleren allerede gitt sin bekreftelse til Roma, og langtidsskaden bidrar muligens til et lettere forhandlingsklima mellom klubbene. Avisen mener å vite at forhandlingene kan nå en lykkelig slutt innen utgangen av april, og at overgangen kan lande på et sted rundt €10m.

Isla-ryktet er ikke det eneste interessante som har kommet frem i dag. Sky-journalist Gianluca Di Marzio påstår at Michel Bastos, i likhet med Isla, har bestemt seg for at han vil til Roma. Sabatini skal ha møtt spillerens agent i Milano, og det påstås at de to klubbene er i kontinuerlig kontakt om en overgang. Overgangen kan ifølge flere kilder havne på en sum rundt €8m, men også lavere ettersom Lyon har økonomiske problemer. Di Marzio skriver samtidig på sin internettside at Roma foreløpig ikke er helt sikre på at Bastos er spilleren de ønsker.

Nevnte Leggo skriver også at Matias Silvestre er Romas førstevalg på midtstopperplass. Interessen bekreftes av spillerens agent. Problemet skal imidlertid være Maurzio Zamparini, som ikke er særlig interessert i å slippe spilleren og krever 10-12 millioner euro. Leggo nevner også en rekke andre navn, deriblant Lorients sterke midtstopper Manga. Spilleren omtales av eksperter som en typisk afrikansk midtstoppertype som har vært noe variabel denne sesongen. En annen storvokst stoppertype som følges av Roma (dette bekreftes av agenten), er Werder Bremens Sebastian Prödl. Den høye østerrikeren var koblet til Rosenborg for noen år siden, men havnet i stedet i Tyskland. Videre spekuleres det også i en interesse for Katuku Tshimanga (venstreback, Gent) og Cesar Azpilicueta (høyreback, Marseille).

Samtidig ventes Walter Sabatini å dra til Sør-Amerika om kort tid. Kan vi vente oss tidlige fremstøt fra Roma?