Luis Enrique nekter å kritisere spillerne

Etter tapet i den viktige kampen mot Milan ville ikke Luis Enrique være med på journalistenes forsøk på å legge skylden på en svak innsats av spillerne.

«Jeg har svært lite å sette fingeren på», sa Luis Enrique i et intervju etter kampslutt.

Istedenfor å legge skylden på egne spillere, valgte Luis Enrique å trekke frem en viss svenske som avgjørende for utfallet:

«Det var en god kamp. Ibrahimovic viste nok en gang klasse, og var helt avgjørende for sluttresultatet. Jeg vil skryte av våre midtstoppere (Heinze og Kjær), som gjorde en god jobb med å markere Ibrahimovic, da han er veldig vanskelig å kontrollere.»

Var det noe han ønsket sette fingere på, så var det naturlig nok førsteomgangen:

«Jeg er ikke 100% fornøyd med det vi leverte i første omgang, da vi kunne lagt inn en bedre innsats på å holde ballen mer i laget. Vi fikk målet da vi var på topp. Etter pause, derimot, var vi mye bedre. Vi var nære på å få et godt resultat fra kveldens kamp, men i slike kamper er det små detaljer som avgjør, og dessverre for vår del så var de på Milans side i kveld.»

«Vi må ikke bli blind av tapet, da vi spilte mot de som vant i fjor og leder i år».

Roma ligger fortsatt på fjerde plass, men risikerer å få en større luke opp til lazio og Napoli. Udinese spilte 1-1 i går kveld, og øker med det avstanden til fire poeng.

Kilde: Goal.com