Skadesituasjonen

Søndag møter Roma dumpekandidaten Novara på Stadio Olimpico, og etter tapet mot Milan er kun tre poeng godt nok i jakten på spill i Europa neste sesong. Her følger en aldri så liten oversikt over skadesituasjonen på Trigoria 4 dager før det viktige oppgjøret.

 

Burdisso er som kjent langtidsskadet, og det er dessverre en god stund igjen før vi får se de legendariske returløpene hans hjem fra offensiv dødball igjen, men restitusjonen skal etter rapportene gå helt som planlagt, om ikke bedre. Borini ble skadet tidligere i uken og skal være ute i 2-3 uker med en lyskestrekk. I tillegg er Juan fremdeles ute med skaden han pådro seg i derby della Capitale, en kamp mange av medlemmene i RCN var og overærte live på Stadio Olimpico i forbindelse med gruppeturen i starten av mars. Bogdan Lobont er også usikker, og det samme er tilfelle for Greco og Cassetti. Det er med andre ord ingen idèell oppladning for Luis Enrique, men Novara, nestsist på tabellen, skal uansett være grei motstand for Roma. I tillegg til skadene er Heinze suspendert etter det gule kortet han pådro seg mot Milan på lørdag. Det kan dermed ligge an til et stopperar bestående av Kjær og il futuro capitano Daniele De Rossi. Er dette tilfelle vil muligens Marquinho få nok en mulighet fra start på midten, sannsynligvis sammen med Gago og Pjanic.

 

Vi krysser fingrene for snarlig retur for Romas skadede spillere, og en god oppladning på trening for Luis Enriques menn før tre poeng nok en gang står på spill på Stadio Olimpico førstkommende søndag. Daje!