Absolutt siste mulighet

Udinese kommer på besøk for å møte Roma på Olimpico kl. 2045 onsdag kveld, og det kan være synk eller flyt for vår gladiatorer i kampen om tredjeplassen!

 

Etter et begredelig 4-2-tap mot Lecce i helgen, må Roma forsøke gjenopprette litt ære når zebrastripene står på motsatt banehalvdel.

Luis Enrique har Juan, Burdisso, Cassetti, og Borini ute. Sistnevnte har slitt med influensa den siste tiden, og blir spart.

Dette kan gi følgende startoppstilling:

Stekelenburg; Rosi, Kjær, Heinze, José Angel; Gago, De Rossi, Pjanic; Totti; Bojan, Osvaldo.

Dette betyr at den friske Marquinho kan se ut til å bli ofret for Pjanic, som er tilbake fra skade. I tillegg er Totti tilbake fra skade, og vil med høy sannsynlighet gå rett inn i startoppstillingen.
Udinese på sin side har Floro Flores, Basta, Fabbrini, Battocchio ute, og det gir følgende mulige startoppstilling:

Handanovic; Coda, Danilo, Domizzi; Pereyra, Pinzi, Pazienza, Asamoah, Armero; Abdi; Di Natale

Altså et mannskap som kan gjøre stor skade. Di Natale med sin skuddfot kan vippe enhver kamp, akkurat som han gjorde når han klinket ballen i nærmeste kryss i det første oppgjøret mellom lagene.

 

Roma har, noe overraskende, en sterk hjemmestatistikk, med en målforskjell på 12-4 på fem kamper, hvorav fire av de har endt med tre poeng. Udinese, derimot, sliter voldsomt på bortebane, og står med totalt sju tap av alle sine bortekamper. Ting ligger med andre ord til rette for at Roma skal ta alle tre poengene, men man vet aldri med Di Natale og hans Udinese.

CL-toget har begynt å gå, og uten tre poeng forlater toget definitivt perrongen. Vi krysser alt vi har for at resultatene i midtuken og kommende helg går vår vei, og at ulvene gjør jobben på matta!

Daje Roma!