Totti til 40!

Francesco Totti har delt sine tanker rundt sin egen fremtid i Den evige stad, og har ikke lagt noen demper på forhåpningene for oss som ønsker å se Il Capitano i Roma-trøya i mange flere år!

35-åringen som vi alle vet tilhører de svært få som er en såkalt one-club-man, altså tilbragt hele sin karriere i én og samme klubb, har sagt at han om kroppen holder så ser han ingen grunn til å ikke fortsette i iallfall fem år til.

I sin 19. (!) sesong for klubben er gløden like sterk i den noe tyngre kroppen enn den vi så for like mange år siden. Dette på tross av utallige tilbud fra toppklubber i Spania såvel som England.

«Selv om jeg mottok flere tilbud fra andre klubber, sa jeg til meg selv at jeg aldri ville ikle meg noen annen klubbskjorte enn Romas», sa han i et intervju med FIFA.

«Jeg kan ikke se meg selv i en annen klubb, og jeg vet heller ikke hvordan jeg skulle ha forklart dette til mine barn. Min kjærlighet for Roma har overgått ethvert tilbud som har kommet iløpet av årene, og dette er et valg jeg er stort av. For meg personlig betyr dette mer enn å ha vunnet Ballon d´Or».

Totti snakket så om sin videre karriere i klubben:

«Jeg har fortsatt to år igjen av min nåværende kontrakt, og hvis kroppen fortsatt holder seg har jeg et ønske om å spille til jeg er 40! Men for nå får det være med spekulasjonene, så får vi ta det som det kommer. Så lenge jeg er i god fysisk form og har noe å bidra med på laget vil jeg fortsette å bære disse fargene med stolthet».

«Om min fysiske form forfaller vil jeg ikke vente på at noen skal begynne å tvile på meg, jeg vil ta avgjørelsen selv før ting når det punktet. Jeg har dog fortsatt troen på at jeg har noe å bidra med, og det viktige er å fortsette med det jeg gjør og opptre profesjonelt».

Er Pupone delte også sine tanker rundt Il Mister Luis Enrique sitt arbeid i klubben, og den noe trøblete starten.

«Man er selvfølgelig aldri fornøyd når man sitter på benken. Jeg fortsatte å jobbe og bidra på treningsfeltet, og etter hvert fikk jeg mer tillit på banen. Il Mister likte tydeligvis det han så etterhvert», sa han med et lurt smil.

«Like store endringer som det som har skjedd med AS Roma den siste tiden tar tid å innføre. Luis Enriques mål er å tilføre noe nytt i Calcio, og jeg liker hans filosofi. Kan berolige våre fans med at jeg har troen på at arbeidet snart vil gi resultater».
Vi i ASRoma.no håper Totti fortsett i mange år til!

Forza Roma!
Daje Il Capitano!