– Gregory van der Wiel kun detaljer unna Roma-overgang

Forsiden av Il Romanista: Gregory van der Wiel!

Il Romanista klasker i dag til med en forside som overlater lite til fantasien. Roma og Ajax skal være enige om en overgang for høyrebacken Gregory van der Wiel. Ifølge avisen betaler Roma rundt €10m for spilleren, som kommer til å signere en 3 årskontrakt. Nå mangler kun underskriften, men alle detaljer med både spiller og klubb skal være i orden.

Maarten Stekelenburg skal ha vært viktig for overgangen. Som kolleger på landslaget, og tidligere lagkamerater i Ajax, skal van der Wiel ha rådført seg med keeperen. Anbefalingen skal ha vært klar og tydelig: Kom til Roma!

24-åringen, født i 1988, har allerede spilt i VM og kommer til å bekle Nederlands høyreback også i årets EM. Valencia skal lenge ha vært interessert i spilleren, men til slutt kan det altså virke som om Roma har trukket det lengste strået.

Gregory van der Wiel benekter i dag at han har kommet til enighet med noen klubb. Samtidig melder imidlertid ESPN-kommentator Tim Caple på twitter at han i samtale med Stekelenburg fikk bekreftet at Gregory van der Wiel blir Roma-spiller.

Det kan altså virke som om Roma har gjort sitt første kjøp for sommeren, og det kommer ikke som noen overraskelse at de begynner med forsvaret.