Zeman stadig nærmere Roma

Dagens mediebildet preges naturligvis av arrestasjoner i forbindelse med den italienske bettingskandalen. Roma er som kjent ikke innblandet, men ser i stedet ut til å hente Italias fremste ambassadør for en ren fotball uten doping og korrupsjon. Det meldes fra flere hold at Zdenek Zeman vil møte Romas sportslige ledelse i løpet av dagen, og en overgang til Roma synes å bli stadig mer sannsynlig.

Dagen har imidlertid ikke vært helt udramatisk for dem som håper på Zdenek Zeman. I ettermiddag meldte Centro Suono Sport at Mauro Baldissoni og Walter Sabatini hadde brukt morgentimene til å møte André Villas-Boas på et hotell i bydelen EUR. Det kunne med andre ord virke som om Roma vurderte en u-sving.

Samme kilde rykket en time senere ut og korrigerte informasjonen: det var ikke André Villas-Boas som hadde møtt Roma – det var Alberto Faccini, agenten til Zdenek Zeman.

15 minutter senere ble Faccini intervjuet og benektet at han hadde vært til stede på møtet: «Jeg var hjemme. Jeg bor ikke en gang i det området». Det viste seg til slutt at den mystiske mannen var Pietro Chiodi, som er agenten til både Stoian og Lobont.

Mens en rekke dårlige rykter altså svirrer uten stopp, melder de store avisene fortsatt at Zeman vil møte Roma i løpet av dagen. Il Boemo ser ut til å være Romas førstevalg, og dersom de to partene kommer til enighet ligger alt til rette for at dette også blir utfallet av en lang og strabasiøs jakt på ny trener.

16:50: Sabatini har forlatt hotell Shangri-La, hvor overnevnte aktiviteter har funnet sted: «Sannsynligheten for Zeman til Roma? Den er relevant.»

Vi følger saken videre.