Sebastiani: «Zeman drar til Roma»

«Zeman drar til Roma, men legger igjen en del av hjertet sitt i Pescara», sier Pescaras president Daniele Sebastiani til radioprogrammet Buongiorno Calcio. Nå gjenstår kun den offisielle pressemeldingen fra Roma. Ifølge en rekke medier kan man forvente at denne kommer i løpet av dagen, eller i verste fall morgendagen. Zeman er ventet til Roma for å signere kontrakten og dernest diskutere de umiddelbare planene for overgangsmarkedet. På lørdag drar han tilbake til Pescara for å overvære klubbens minneseremoni til ære for keepertrener Mancini, som døde av hjerteinfarkt tidligere denne våren.

14:00 Øvrige nyheter
Roma sies å være nær tre signeringer. Den første er midtstopperen Leandro Castan fra Corinthians. Midtstopperen koster Roma €5m og signerer en kontrakt på 4 år verdt €1,3m i året. Den andre er Genoas midtbanespiller Alexander Merkel. Roma og Genoa er, ifølge La Repubblica og Leggo, enige om deleierskap for tyskeren. Her gjenstår kun et samtykkende nikk fra Zdenek Zeman. Navn nummer tre er Mattia Destro, som kan havne i Roma i bytte mot penger og Andrea Bertolacci. Dette kan også plassere Osvaldo på overgangsmarkedet, hvor Malaga og Napoli er interesserte. Sistnevnte tilbyr angivelig Dossena og Insigne i bytte mot spissen. Tre øvrige navn som er hete: Witsel, Verratti og Eriksen.

19:00 Zeman til Roma i morgen
Ifølge Retesport vil Zeman komme til Trigoria i morgen kl 12:00 og signere kontrakten. Avtalen blir imidlertid ikke annonsert før mandag, da Zeman ønsker å delta på minnestunden til Mancini uten å være en eks-trener for klubben.

22:15 Mulig offentliggjort lørdag kveld
De fleste rapporter bekrefter nå at Zeman kommer til Trigoria i morgen kl 12:00, hvor de siste detaljene blir tatt hånd om. Det er imidlertid litt usikkert om overgangen formelt blir annonsert på mandag, eller om Zeman gjør dette på lørdag etter Pescaras seremoni for Mancini. Uansett bør svarene være klare nok allerede i morgen formiddag.