Destro drømmer om Roma

I alle fall om vi skal tro Sportmediaset.it. Der skal 21-åringen ha sagt at det ville vært en drømme å få muligheten til å trene under en så stor talentutvikler som Zdenek Zeman.

Spissen er for tiden på utlån hos Siena, hvor den talentfulle italieneren scoret 12 mål på sine 30 kamper i Serie A. Unggutten, som har sin fortid fra akademiet til Inter, er for tiden eid av Genoa, men virker nå lysten på en overgang til den evige stad.

«Det ville vært en drøm å spille under Zeman, og like så spille ved siden av Francesco Totti».

Destro ble nylig kuttet fra den italienske troppen som reiser til Polen/Ukraina for å spille EM. Det er rimelig å anta at Mister Prandelli sto mellom Borini og Destro på den siste spissplassen, men valget falt altså på Fabio Borini. Destro og Borini er gode venner fra tiden med det italienske U-21-landslaget, hvor Destro gikk etter å ikke ha nådd helt opp i kampen om plassen på A-landslaget.

«Nå fikk han muligheten på A-landslaget, mens jeg slutter meg til resten av U-21-gjengen. Jeg håper å en dag danne spisspar med min gode venn Borini, og kanskje skjer nettopp det i Roma-trøya».

Destro har tidligere blitt linket til både Juventus og Inter, men nå virker det som, om man kan stole på kilden, at Mattia Destro håper å flytte til den gulrøde delen av Roma.

Kilde: FootballItalia.com