Notiser

Nyhetsbildet i Roma har den siste tiden vært preget av ansettelsen av ny trener, og følgelig vil nok også rykter om spillere ut og inn bli farget av ansettelsen av Zdenek Zeman. Ansettelsen ventes å bli offentliggjort i morgen, og spørsmålet mange stiller seg er hvilke spillere som er planlagt inn og ut som følge av tsjekkerens retur til den evige stad.

 

Etter rapportene spilte Gago en meget god kamp for Argentina i går, men det er allikevel ventet at Gago ikke fortsetter i Roma etter denne sesongens lån. Real Madrid skal ha krevd mer enn dobbelt så mye som Roma ville legge på bordet, og enkelte rykter peker mot en retur til Argentina for midtbanespilleren. Med tanke på alle talentene Roma har i midtbaneleddet er dette neppe noe som får den gjennomsnittlige Roma-supporteren særlig bekymret. Tidligere nevnte Leandro Castan og Dodo skal fremdeles være nær en overgang til Roma, og førstnevnte kan du se en YouTube-video av nederst i saken. Legg gjerne merke til feiringen hans etter en temmelig kontant takling etter 3:00 minutter.

Juan sin fremtid i Roma er fremdeles usikker, ettersom den brasilianske stopperen skal ha en retur til Brasil og Flamengo under vurdering. En annen brasilianer som derimot kan se ut til å fortsette sin karriere i Roma er Marquinho, som har vært en meget god spiller for Roma etter han kom på lån i overgangsvinduet i januar. Ikke bare har han scoret et par viktige mål, men mange vil nok også huske måten han løftet en fortvilt Gago opp fra gressmatten mot Napoli, da sistnevnte forsøkte å grave seg godt ned i gresset etter en av sesongens store misser.

Zeman sa i går at Verratti og Insigne er spillere han ønsker i Roma dersom de ikke fortsetter i Pescara, noe som bør glede enhver som har hatt gleden av å se de to talentene kjøre lekestue for Pescara i årets sesong. Igjen, se YouTube-video nederst for et par høydepunkter fra Insigne sin karriere.

Til sist kan vi opplyse om at Roma spiller semifinale i Campionato Primavera mot Lazio. Dermed kan Romas unggutter føre til nok et slag i ansiktet på en klubb som har opplevd mye motgang den siste tiden.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MtBE99sI42w[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5eEfDWS2_xI[/youtube]