Primavera: Roma-Lazio i semien!

For tiden pågår sluttspillet i Primavera serien og regjerende seriemestere Roma jakter sin åttende Scudetto. I semifinalene er det klart for to rivaloppgjør i Roma-Lazio og Inter-Milan!

Roma vant lekende lett Gruppe C i grunnspillet. De tapte ikke en eneste kamp og endte hele 8 poeng foran tabelltoer Lazio.  Dermed kvalifiserte Roma seg direkte til kvartfinalene.

Der møtte man Varese, det samme laget som Roma slo i finalen ifjor. Et Roma lag uten kaptein Viviani (Italia U21) fikk en knallstart på kampen da Matteo Ricci scoret på et langskudd etter 6 min. Halvveis i første omgang doblet Ciciretti ledelsen etter fint forarbeid av Piscitella. Helt på tampen av andre omgang spikret Roma seieren med mål av innbytterne Lopez og Frediani, slik at Roma slo Varese 4-0.

Det skal sies at det på langt nær var noen 4-0 kamp, selv om Roma alt i alt fortjente seieren. Etter en god førsteomgang så slet Roma mer i andre omgang, og Varese hadde flere gode muligheter til å komme tilbake. Men en god Pigliacelli nektet å slippe inn mål og Roma er dermed klare for semifinale.

Roma – Varese 4-0
Mål: M.Ricci (6), A.Ciciretti (21), N.Lopez (84) og M.Frediani (90+4).

Intervju med trener Alberto De Rossi etter kampen: «Jeg glad for at vi har kommet til semifinalen. Laget viste god karakter og styrke, og reagerte bra uten Viviani. I andre omgang slet vi mer, men det er et resultat av at flere av spillerne våres spilte u-landslagskamper et par dager i forveien.»

Kvartfinaler:

Roma – Varese 4-0
Torino – Lazio 1-2
Inter – Palermo 2-0
Milan – Juventus 2-0

Semifinaler:

5.Juni 21.00: Roma – Lazio
6.Juni 21.00: Inter – Milan

Finalen spilles  9.Juni (kl.21.00).

Roma-Varese 4-0:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RdKciCXVdvI[/youtube]