Primavera-laget tapte semifinalen mot Lazio

ROMA (4-2-3-1): Pigliacelli; Sabelli (86′ Leonardi), Orchi, Barba, Nego; Viviani (c), Verre; Politano (83′ M. Ricci), Ciciretti (64′ N. Lopez), Piscitella; Tallo. Benk: Proietti Gaffi, Romagnoli, Carboni, Cittadino.
LAZIO (4-3-3): Berardi, Ilari, Crescenzi (c), Sbraga, Marin; Zampa, Onazi, Cataldi (72′ Salustri); Emmanuel (88′ Crecco), Rozzi, Barreto.Benk: Scarfagna, Serpieri, Cilfone, Tira, Vivacqua.

Alberto De Rossis unge mannskap røk ut mot verst tenkelige motstand i dagens semifinale i primavera-mesterskapet. Motstander Lazio ble for sterke i en kamp hvor begge lag leverte en sterk innsats, og etter at begge lag hadde skapt gode muligheter dundret Lazios Enrizo Zampa inn 1-0 med høyrefoten fra 25 meter.

Roma prøvde å kjempe seg tilbake i kampen, men Lazio forsvarte seg godt. Så, på overtid i første omgang får ulvene et frispark fra 18 meter som kaptein Federico Viviani knaller over muren og forbi en sjanseløs Berardi i det lyseblå målet. Kort tid etter blåste dommer Maresca fra Napoli av første omgang og lagene gikk i garderoben til stillingen 1-1.

Andre omgang startet noe tamt med mye langskudd fra begge lag, men det var Lazio som gikk opp i ledelsen etter 63 minutters da Emmanuel utnyttet et klønete håndtert innkast og prikket inn 2-1. De Rossi svarte med å bytte inn Nicolas Lopez for Ciciretti, og 10 minutter senere smeller uruguayaneren ballen i stolpen.

Det stolpetreffet skulle vise seg å bli skjebnesvangert, for etter at Emmanuel er uvirkelig nære på å score etter en kontring avgjør Antonio Rozzi kampen i favør Lazio. Roma fortsatte å kjempe men Lazio forsvarte seg til seier, og dermed møter de onde naboene våre enten Milan eller Inter i finalen.

Om Inter skulle vinne oppgjøret mot byrival Milan finnes det dummere ting her i verden å sette penger på enn at de slår Lazio i finalen, da de lyseblå tross alt har sine klubbtradisjoner å ta vare på…