De nye draktene er klare!

Valerio Verre viser frem den nye drakten, mens Santiago Sabatini gjør seg klar til en liten freestyle...

Som annonsert skulle Roma nye drakter offentligjøres i dag, 7.juni, og det var Valerio Verre som fikk æren av å presentere den nye drakten for forventningsfulle Roma-fans. Det hadde vært prat om at draktene skulle ha et visst retro-preg, og bildene fra dagens presentasjon bekreftet dette. Andredrakten slippes i forbindelse med turnéen i USA, hvor Roma skal innom Boston, Chicago og New York. Denne turnéen finner sted i perioden 22-28 juli, hvorav Roma bl.a. møter Liverpool i Boston den 25. juli. Tredjedrakten vil bli presentert på treningsleiren i Brunico, hvor Roma reiser like etter at laget møtes igjen for sesongoppkjøringen i starten av juli.

Presentasjonen fant sted i Ara Pacis, og Valerio Verre så ut til å være meget tilfreds med drakten Roma skal bruke i 2012/13-sesongen. Også tilstede for å presentere drakten var en noe yngre herremann, nemlig Walter Sabatini sin sønn, Santiago. Den italienske skuespilleren Massimo Ghini var forøvrig konferansier ved presentasjonen.

Drakten er nå ute for salg på AS Roma Store, og dersom man bestiller innen midnatt i dag, får man med en hemmelig gave på kjøpe. Prisen for draktene er 80 Euro uten trykk, og 91 Euro med trykk (før eventuell toll og frakt). Draktene finner dere her.